Sunday, April 1, 2012

CG fasi NAZMI FAIZ MANSOR, kau mampu ?? HAHHAHA~


sekaLi Lagi, hujung minggu CG terisi dengan aktiviti memotivasikan dan membantu daLam aktiviti team buiLding....tapi kaLi nie Lebih istimewa...kenapa ?? sebab CG JADI FASI NAZMI FAIZ MANSOR hoiii !!!! hikhikhik~ okayy2, bawak bertendang yea kawan2....program kaLi ini adaLah kerjasama TechnoLogy Management Business & Entrepreneurship Club  (TMBE) dan KKDK...seharian mengenaLi mereka, macam bertahun tahun sudah...Let's roLL gambar okayy ! 

first meeting...maLu2 Lagi kononnyeee~

fakuLti CG pada maLam hari :)

AJK sedang buat demo~

aktiviti sedang dijaLankan~

haissshhh...tiada tahu mahu kata apakah~

amboiii gembiranyaa~

sesi pressure peserta !

kami yang suka bergambar sangat...

kami comeL okayy !!

KKDK membantu program nie sampai tengah hari sahaja, yang seterusnya dikendaLikan sepenuhnya oLeh TMBE...program berbentuk keusahawanan dan memang terbaikLah mereka cari idea ! pada maLamnya, kami berkumpuL kembaLi untuk maLam penutup...hasiL dari usaha keras setiap kumpuLan, mereka mampu untuk makan KFC dari duit juaLam mereka pada maLam itu...thumbs up Lah !! :)


peserta dan AJK program...

we Love TMBE :)

bergambar Lagik~

kami si giLa kamera !

weLL, korang pasti tahu kan yang CG adaLam pencinta NAZMI FAIZ MANSOR secara tegar...sepanjang CG jadi fasiLitator seLama bertahun tahun, hari ini career sebagai fasiLitator adaLah ditahap kemuncak ! sebab, si famous NAZMI FAIZ MANSOR menjadi adik fasi CG hoooiiii !!!!

TADAAAAA !!!

haaaa, kau mampu ???

bersama AJK yang awesome !

hadiah dari TMBE...

cantik...thanx again !!

maka hari ini CG akan tidur dengan senyuman dibibir sepanjang maLam !! weeeewwwiiitttt~

16 comments:

LaLa mhdnor said...

amboi, bukan main ye dapat jadi fasi nazmi faiz =D

Cik Penguin_Solehah said...

wah,jelesnya sama akak^^

CiK GorGeouS ! said...

LM : hahahaha~ itu udah pasti :)

CiK GorGeouS ! said...

CPS : hikksss~ jangan jeLes Lame2...3 minit jek !

Jue_ilias said...

fuyoo . cm best jek . hee

CiK GorGeouS ! said...

JI : bukan macam...mmg best !

Haruno Hana 하나 said...

Nazmi Faiz? kalau bukan kwn2 minat, mmg sah Hana x kenal.. x minat bola & x minat NF.. hehe

CiK GorGeouS ! said...

HH : ahakksss~ semangat tengok boLa sebab fenomena jee duLu =)

♥La Dolce Amira♥ said...

fuyooww , jeles-jeles ! heheee :))

CiK GorGeouS ! said...

LDA : siLa jeLes beramai ramai ! hiksss~

!~ Dolly Auliya ~! said...

wahhhhh.. sedang jealous ni ! nak jugak nak jugak... huhuhuhu... btw, nice entri dear :)

CiK GorGeouS ! said...

DA : hahahah...mai datang uthm nie ~

nad said...

eh nazmi faiz masuk UTHM ke?.

CiK GorGeouS ! said...

nad : haaa.....jeng jeng jeng~

engineer muda said...

CG... betol ke nazmi faiz ni student uthm???.....

CiK GorGeouS ! said...

EM : ahaaaaa...mau tahu, kene datang uthm Lah gitu =)