Monday, April 9, 2012

2 words, AARON AZIZ !! :)


CG tak mau uLas pasaL ABPBH *confirm banyak bLog hiburan dah cerita* cuma mahu tempek gambar cinta hati forever and ever Lah kan *rawwrrr* mungkin entry ini kekaL berhari2 di sini...HAHAHHAHA~


hamekkau sebesar2 aLam (^____^) congrats abang AARON AZIZ atas kemenangan and as aLways, you Look stunning...CG dah macam orang giLa depan tv biLa camera zoom to AA *hikkssss, ampun mak dan adik2* ehh, tak mau cerita panjang...CG suka part DANGDUT ABPBH kaLi nie *ehhh*


*buat susah2 jee text CG tadi Lepas menang...sweet ngat tau abam aaron ajis nie !! hahahaha~*

p/s : both AARON AZIZ and my AARON AJIS are awesome !!



12 comments:

faiz fakhirin said...

esk penuh la google reader ngn posting psl anugerah ni..hahaha...cepat cik gojes update...

Sis AI said...

Hahahaha! Tak payah kabo, mmg confirm2 satu blog pnuh dgn isu ni.. Yg lwaknya sis, sy ni duk mnghadap pc. Smpai nk mkn, tgk fmily brkmpul tgk tv. Sy trus,

"Cerita apa ni?"

Smua dah pandang...

(=______=)

CiK GorGeouS ! said...

FK : aLahai...CG bukan jenis yang update keputusan...HAHHAHAHA~ banyak bLog Lain akan up gak nanti...hikksss~

CiK GorGeouS ! said...

SA : epic !! CG pon tak tahu sebenarnye, tapi mak CG beria tak mau keLuar sebab nak tengok...tu pasaL tahu~ hiksss~

faizlaster said...

nasib baik eron ajjis, x paih ramli..hihik

CiK GorGeouS ! said...

faizLaster : hakhakhakhak~ amboii...nak tanding eron ajis kitee kee...jangan harap =)

Rizq Herinza Syadza said...

mat haron memang best :) tapi sayang, banyak yang disagree ^_^

zaty luvlianncezzz said...

abam aaron aziz! huaaaaaaaa :D

CiK GorGeouS ! said...

RHS : for those yang tak agree tuh banyaknyee sifat dengki daLam diri je...so what if he's singaporean ?? he's not even against maLaysian pon aLL this whiLe kan ??

CiK GorGeouS ! said...

ZL : sangat Lah kan !! abam aaronn...we Love you mucho2 =)

Sandra Azwan said...

menang salah, tak menang pun salah...kesian..hehe

CiK GorGeouS ! said...

SA : tu Lah kan...payah betuL biLa femes nie =)