Sunday, April 15, 2012

FATHEEN GM3 married to KHAIRUL MAZMI :)


it's been days since my Last update kan ??? internet macam puaka dan jugak baru hari nie sampai baLik kat AMPANG *home sweet home* actuaLLy, nak biarkan muka abang AARON AZIZ tuh sentiasa berada kat atas entry *padahaL pemaLas sangat nak update sebab takde idea segaLa, hikksss* okayy, enough said..actuaLLy, sepanjang2 CG tak update bLog nie CG adaLah sibuk dan excited dengan preparation nak menyambut ahLi baru daLam keLuarga besar OTHMAN & MARIAH *my tok ayah and arwah tok mak* disebabkan dah kene maki sebab tak update entry oLeh para haters AARON AZIZ *dengki gambar abam aaron kat atas Lettew*

so, pada hari sabtu hari itu yakni semaLam...teLah berLangsungnya wedding of the famiLy yang menyatukan the eLdest cousin, kak FATHEEN NABILA bersama pasangannya abang KHAIRUL MAZMI *finaLLy CG ingat nama beLiau, hakhakhak* majLis berLangsung dengan meriahnya dengan bersaksikan sahabat handai, kaum beLuarga dan jiran tetangga di KG. JAWA, segamat, johor...untuk entry kaLi ini, CG bagi sneak peak jee Lah yea memandangkan materiaL *gambar2 majLis* CG tak sempat nak snap guna camera CG sebab sibuk sangat bantu mak Long and pak Long masa majLis berLangsung...

kak fatheen during nikah :)

mak Long menitiskan air mata, this was my favourite part !! *sedih*

seriousLy, during akad nikah tertitis jugak air mata CG saat parents membaca Lafaz2 penyerahan...masa tuh rasa macam : 'oh, tanggungjawab parents dah beraLih kepada husband, sooobbsss' dan tiba2 masa tuh rasa macam tak nak kawen boLeh tak ???? *hahahhaa, kononn jeee* seLesai akad nikah and photoshoot sikit2, kami2 nie pon bergerak ke dewan untuk acara di dewan puLa...

oLeh kerana CG adaLah tuan rumah juga, CG takde masa nak snap2 gambar *sedih* tapi CG seronok sebab dapat menyumbang tenaga meLancarkan majLis...and aLhamduLiLLah, majLis pon dah seLesai, kak fatheen pon dah seLamat jadi bini orang *hiksss* so, dikesempatan ini CG nak wish seLamat pengantin baru seLamanya kepada both coupLe, semoga rumah tangga kaLian sentiasa diLindungi dan kekaL sehingga ke akhir hayat, amin...

the pengantins !
habis majLis, of coz Lah photoshoot segaLa dan yang paLing penting FAMILY karaoke nokksss~ happy2 time gitu you aLLss...Lepas habis bergembira, mariLah kemas barang untuk puLang dan berehat...penat sangat sampai masa makan maLam pun sempat nak tersengguk *heeeeee* 

the cousins and friend :)


SEMOGA BERBAHAGIA YEA KAK FATHEEN DAN ABANG KHAIRUL !!

to abang KHAIRUL MAZMI, weLcome to the famiLy yaww !!

FROM CG WITH LOVE *muahxxx*




p/s : nanti2 CG update jerih perih sepanjang nak menempuhi majLis kaLi nie okayy...stay tune !!


24 comments:

aReLaN said...

alahai..manisnya pengantin.hehehe..CG bila lak??

CiK GorGeouS ! said...

areLan : pengantin memng sweet ohkay =) insyaaLLah, ade jodoh turun dari Langit, esok pon nak kawennyee~

NisaAdnan said...

CANTINYEWWW KAK ATIEN. UNTUNGLAH CG SEDARAH SEDAGING DGN RETISSS. HEHE

CiK GorGeouS ! said...

NA : hahahah~ kak atien dah memang Lawa orangnyee pon...semua famiLy CG retisss :) hahahah~

~~oOpEt~~ said...

congratz Dr. k dan pasangannya :)

CiK GorGeouS ! said...

oopet : nie mesti student dr.k kan ?? =)

fendyanisa said...

chantek sangat pengantin uh...CG bl lak?hikhik

!~ Dolly Auliya ~! said...

suweeetttt nyerrr pengantin... huwaaa... nak kawen nak kawen nak kawen... -.- ' errr, gatal sudahhh. haha

CiK GorGeouS ! said...

fendyanisa : dah pengantin pompuannyee gadis meLayu season 3, mau tak cung...CG Lama Lagi, ade abang tak nak buat caLon ?? hikksss~

CiK GorGeouS ! said...

DA : ahahaha~ CG pon nak join sekaki Lah boLeh ?? hikksss`

Sis AI said...

Ish.. Knapa tiba2 rsa nk nngis jugak time tgk gmbar ibu sis tu mngalirkn air mata? Sdihnya.. Dh ditatang dgn pnuh ksih sayang, akhirnya dlepaskn.. Smoga pnantin brbahagia dan sntiasa bwah ramat kasih Allah SWT.. Amin3.. :)

CiK GorGeouS ! said...

SA : touching kan =)

sugar rush said...

Hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in store! :) http://alsugarrush.blogspot.com/

Anonymous said...

cer CG upload pic kawen dr. k n kak fatheen bnyk2 lg....

Muna said...

aaa.. lawa la isteri Dr. K!! tahniah pd Dr. K dan pasangan nya. Semoga rumahtangga yg dibina kekal ke akhirnya :)

casuarina equisetifolia said...

lecture ak tu! tahniah Dr. K and pasangan semoga kekal ke akhir hayat :) jangan lupa balik bintulu bawak bini sekali hahahaha

CiK GorGeouS ! said...

SR : thanx for the invitation :)

CiK GorGeouS ! said...

anon : hamboii...hamboiii....sabar sket...nanti majLis kat kuLim nanti CG up banyak2 okayy =)

CiK GorGeouS ! said...

muna : doakan kebahagiaan mereka okay...biar jadi pengantin baru seLama Lamanya *hikksss*

CiK GorGeouS ! said...

CE : owh, bawak baLik bintuLu nanti habes semua orang serbu...punah2~

outbound training di malang said...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Kita di nilai dari apa yang kita selesaikan bukan dari apa yang kita mulai,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

PrimaDonna Yuezuel said...

dr.kharulmazmi 2 bks lecturer sy kat upm..sy bru je abeh study..heheee....lawa wife lect. sy....

Anonymous said...

CG.. Ala kak fateen pun ex-student bintulu juga dulu.. my senior.. ingat lagi tyme study dulu.. x sangka skrg dah jadi terkenal..=) tapi dia sememangnya lembut dan baik.. taniah to kak fateen n dr. k..

Anonymous said...

Your mak long is my cousin's babysitter. Cik nor punya kuih da bomb :D