Monday, April 2, 2012

itew sayang awak ngat2 :)


i Love you b..

iteww rindu ngat2 kat b... 


itew rasew itew tak boLeh idop tanpa b...


cweet ngat2 kan itew b...



*cisssss !!! meremang segaLa buLu yang ada on the move menaip di atas, deeemmmmmiiiittt*


point sekarang adaLah :
  • bukan kau sorang jeee atas muka bumi nie yang bercinta, maka tak payah nak pubLic sangat .
  • kaLau rase tak hormat parents kau yang meLihat, hormat sikit pandangan masyarakat yang Lebih tua yang memandang .
  • dok pegang2 sana sini sebeLum haLaL, yang Laki sedap Lah, yang pom puan yang rugi .
  • waLau Loving macam mana pun anda, toLongLah jaga sensitiviti MASYARAKAT UMUM yang memandang nie . *sakit puLak mata nie*


p.s : terima kasih kepada modeL2 di atas...FYI, mereka adik beradik...gambar2 di atas khas untuk menyampaikan kejeLikan terLampau dari pihak CG . sekian, harap mengerti...takkan sampai nak mention nama, tempek gambar, baru nak paham ???




-kita nie umat akhir zaman, biLa Lagi nak buat perubahan ?? kaLau diri pon tak mahu berubah, jangan cerita nak buat perubahan pada kehidupan mahupun dunia-




6 comments:

aReLaN said...

hahahah..ingatkan pe la tadi.bukan main romantik lagi.rupanya adik beradik.aiyooo...nak sangat pegang2,gilah kawen kan.tak sabar nak kawen.hoho

Elly Othman said...

fuhh terkejut tgk gmbr. rupa rupanya adek beradik :D

CiK GorGeouS ! said...

areLan : hhahahaha~ adik beradik sayang menyayang boLeh apeee...hahahah~

CiK GorGeouS ! said...

EO : HAHAHAHAH~ Lain kaLi baca sampai habis tau ! =)

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha,.. betul2 skongg ! hehe.. comel model2 tu. ahaksss

CiK GorGeouS ! said...

CPT : hahahhaa...terima kasih puji modeL2 nya...hikkksss~