Friday, April 20, 2012

tepuk muah2 untuk PEZOL STYLEZ :)



hoiii...hoiiii...sapee tak pernah tengok header seperti di atas ini adaLah rugi hoiiii....
*cLick header tersebut untuk ke bLog PEZOL STYLEZ*


ehh3...hye semua orang !! weLL, hari nie CG just nak buat token of appreciation kepada manusia yang banyak infLuence CG daLam dunia bLogging nie *hikhikhik, gedik ngat* seLama beberapa tahun CG berbLogging nie, dari paparazzi hanya Lingkungan 100 orang sahaja sehingga kini makin meningkat ke angka 2980 *setakat entry ini di taipLah kan* bagi CG, Lonjakan paparazzi itu amatLah bermakna waLau takdeLah setaraf artis2 bLogger yang berpuLuh2 riban tuh, aLhamduLiLLah...semua itu atats tunjuk ajar seorang bLogger yang bagi tips2 nak buat bLogging nie satu arena mengekspresikan diri *hikkksss*

biaseLahkan, dah namenyee bLogger perempuan yang mentah Lagi kurang iLmu pasaL bLogging nie...so, bLog PEZOL STYLEZ nie Lah yang seLaLu jadi rujukan CG...biLa rasa noob sangat pasaL bLog nie, CG pon seLaLu direct jee tanya owner bLog tersebut yang Lebih mesra CG panggiL abang Long *thank you abang Long* CG suka baca bLog dia yang sarat dengan benda2 menarik yang tak terjangkau oLeh akaL normaL kita kadang2...seriyes !! kaLau tak percaya, korang boLeh godek2 entry2 Lama di bLog beLiau...CG jamin, korang takkan puas baca satu entry semata dan akan cLick 'oLder post' sampai Lah habis :)




hikhikhik, iniLah bLogger yang banyak bantu CG...encem kan ??? siLa2 Lah Lawat bLog beLiau !!



meh nak bagi tepuk muah2 cinta sayang sikit barang sedas dua untuk PEZOL STYLEZ !!


*majuLah bLogging untuk semua*


teruskan support bLog CG okay :) terima kasih kepada semua paparazzi dan siLent readers !! :)


6 comments:

Pezol Stylez said...

haha...terasa blushing lak pagi2 ni kne tepuk muah2 dr CG...btw thanks buat entry psl blog sye...muah2 kt CG gak la..hihi

CiK GorGeouS ! said...

PS : bhahahhaha~ tak boLeh bLah Laa kamu neh abg Long :)

Sis AI said...

Ahaha! Dh tgk dh blog bro tu, yes, mmg byk bnda aneh2 dia kasi post. Alhamdulillah, tahniah sis sbb dh jdi Blogger yg brjaya. Yg pling pnting, sis enjoy!

misyamissyou said...

hehhee keep blogging then CG! :D

CiK GorGeouS ! said...

SA : yeah, pezoL mmg awesome..jangan Lupee masuk bLogList anda tau :)

CiK GorGeouS ! said...

misyamissyou : thanx darLa :)