Sunday, April 22, 2012

wedding fatheen GM3 and dr.k di kuLim *entry ronda ria*




picture credit to AZZUHRIE *officiaL photographer cover wedding photo kak fatheen*

hamekkkkk...hari tuh kemain ramai Lagi kan mintak upLoad Lagi gambar wedding kak fatheen and abang khairuL, so kaLi nie CG pon share Lah ngan hangpa sume some of the picture during majLis di kuLim puLak *kemain pakai hangpa bagai...motiff sangat kanzzz* tapi maaf Lah yea, gambar2 during majLis takdeLah banyak sangat sebab kami rombongan cik kiah dari sebeLah perempuan nie semangat nak pusing2 GEORGE TOWN *weeehoooo*

so, entry kaLi ini kemungkinan besar penuh dengan gambar2 during majLis and picture2 menggedik ketika jaLan2 cari pasaL sekitar kedah dan penang *hikksssss* check diz out :)


ketibaan rombongan pengantin perempuan di kuLim *hikksss*

berarak di tengah hari u aLLsss~ terbakar kuLit i tau~

haLLah2 mesra and manis jee pasangan mempeLai nie...weehooo~

ini geng2 anak dara ohkayy :) raaawwww !!

dengan dr.k the abang sedara ipar *ehh ??*

anak2 dara dan mak2 dara..HAHAHAHA~

tu jee Lah gambar sekitar majLis yang sempat dirakamkan *eeewwwwaaahhhh* haa, Lepas nie more on gambar camwhore dan sekitar jaLan2 kat negeri orang nie...hikksss~ by the way, aLhamduLiLLah....majLis di kuLim pun dah tamat dengan meriahnyee...terima kasih kepada keLuarga abang khairuL atas Layanan yang sangat2 mesra dan sangat2 menjaga kebajikan kami semua...maafLah yea, famiLy kami nie memang over meriahnyee dari gossip masa makan sampaiLah sesi fotografi sampai ke daLam biLik pengantin nyee pun !! ape2 pun, makanan and majLis di kuLim memang awesome sangat Lah !! thank you KULIM *tepuk muah2 sket*

nie mekya, modeL spek cap 2 henggat...nak guna khidmat modeLLing dia, boLeh contact CG okayy :)

masa nie atas feri nak ke george town :) beLakang tuh jambatan P.Pinang~

subhanaLLah...cantik kan view matahari nak terbenam :)

the girLs generation...opppaa...bhahaha~ cousins yang gojess~

youngest maLe cousin...si Loghat syafiQ ~ hikkksss~


macam kembar tak ?? me sista~

konon tak mau shopping Lah kan (-.-")

sesi tawar menawar~ hampa jugak akhirnya~

penat jaLan, askem duLuuuuuu !!!

masa kat batu feringgi maLam tuh, kemain konon tahan diri tak nak beLi ape2 sebab takde duit kononnyee *kononnyee Lah kan* tapiiii...ape yang terjadi adaLah memborong jugaaaaakkkk *ini Lah pompuan kan ??* tapi CG tak borong banyak pon sebab memang tengah sengkek Lah kan...nak mintak ENCIK AYAH memang tak Lah kan...pape pon, sesi tawar menawar memang syok diLakukan biLa bawak bapak sedara encik poLis operasi *yang seLaLu buat rampasan barang2 tiruan kat area tuh* sebab harga juaLan akan runtuh hampir 80 % ...hurrrmmm, nampak gayanya memang akan datang Lagi untuk shopping next time...

ape2 pon, 3 hari di kedah adaLah sangat2 menyeronokkan dan meninggaLkan banyak memori manis *awwwuuummm* kemain Lagi....makanya, cukup2 Lah mood berLibur nie and mariLah muLa memerah otak kembaLi...hikhikhikhik~



20 comments:

Sis AI said...

Waaaah... Syoknya! Sy tak prnh prgi Pulau Pinang. Klu prgi sna sy hrap sgt dpt tgk jmbatan Pulau Pinang. Apapun, mudah2han pngantin kekal beraja slama2nya brsama prmaisurinya.. :)

CiK GorGeouS ! said...

SA : mohon doanya yea :)

LeenNajib said...

hehe. cntek pngntinnye :)

CiK GorGeouS ! said...

LN : aiihhh...bekas finaList gadis meLayu kottt~ memang Lah cun sangat kan~

BlueiceButterfly said...

~cntinknya pengantin..:)
seronok yer bjlan hehe

CiK GorGeouS ! said...

BB : makan angin itu wojib :) hikksss~

caliph shuriken said...

cuaca area utara tgh panas giler2 ni, huh...

TiraPengemis said...

fuy0ooo...best2...

lynn kamarul said...

mama lynn nak blk kulim dis week.. alahai rindu la plak kat en suami. kulim kat mana dear ?? mama lynn sedim

CiK GorGeouS ! said...

CS : cuaca memang panas...photoshoot and jaLan2 tetap wojib buat :)

CiK GorGeouS ! said...

TP : yeah, kedah best ! :)

CiK GorGeouS ! said...

LK : errrmmm...dekat2 dengan hitech kuLim rasanya..kawasan perumahan :)

fiqas said...

comey pengantinnya...

masa kenduri cam ni lah, amik kesempatan ronda dan cuci mata tempat org , dengan family lak tu.. mesti best kan..

lynn kamarul said...

owh... rasanya tahu kot... urmm sesekali g la ajak family g mandi kat sedim .. best

CiK GorGeouS ! said...

fiqas : sangat best whoaa...hikksss~

CiK GorGeouS ! said...

LK : haaa...tau...sungai sedim kan...penah gi duLu main kayak n water rafting...hikhikhik~

Chic Na said...

cantiknya pengantin. bride lebih tggi dr bgroom la. org kata murah rezeki. :)

CiK GorGeouS ! said...

CN : haaa...moga2 murah Lah rezekinya :)

Anonymous said...

amboi meriahnya....suka lah dr.k dah kawin...jgn lupa balik bintulu sudah...bawak mai kak fatheen jugak yeh...

CiK GorGeouS ! said...

anon : aahahhaa~ tang bawak baLik kak fatheen gi bintuLu tuh no comment...hikksss~