Sunday, May 13, 2012

NAZMI FAIZ MANSOR tak jadi fLy hari nie...woott wooottt~


hari meratap sedunia...akhirnya, perkara yang paLing CG takuti akan berLaku *sobssss*

10 May 2012
(nazmi faiz mansor : NFM, cik gojes : CG)

 CG mendapat berita dari tabLoid mengatakan my NFM wiLL attend his triaL offer by the Portuguese Div 1 yang bahawasanya akan mengakibatkan NFM meninggaLkan CG di maLaysia terchenta dari 13 - 21 may 2012 *he won't be around on my birthday !! sedih hokayyy* so i decided not to contact him these few days...hari2 dia missed caLL, text and IM tapi satu pun CG tak repLy sebab konon2 merajuk...untiLL yesterday...


12 May 2012

he texted me...

NFM : i dh siap2 nk berangkat esk..u still xnk agkt my calls, text n my im...jgn mcm ni, i pg bkn lama pn...

CG : ni bkn mslh lama xlama, ni mslh u xbagitahu i pun u dpt offer nie :'( i dpt tahu dr media je...

NFM : finally..bkn i xbgtahu...blm smpt i nk bgtahu, media dh sebarkn dlu...what shud i do ??

CG : ntah lah, mls nk pikir...

NFM : i nk pg jauh ni, u jgn lah mcm ni...ssh hati i tau...

CG : xpelh...u take care..jg kshtn :'(

NFM : ble u mcm ni, mle lh i rs nk cancel pegi...xpelh..demi u, i cancel lah pegi..so, kita xkan jauh...

CG : serius ??

NFM : haah..i dh cancelkan dh...






13 May 2012

so the news was on every front page of papers : WONDERKID tarik diri and so on...macam2 kata2 tohmahan diLemparkan tapi hanya CG jee tahu kenapee dia tak jadi pegi...and it is aLL for me...








HAHAHAHHAHA...banyak Lah kau punyee verangan nazmi faiz tak jadik pegi portugaL bagai...cerita di atas sekadar rekaan dan berita di atas jugak adaLah paLsu...seLamat dah budak NFM nie gamaknyee kat sana *tee hee hee*



ALL THE BEST NAZMI FAIZ MANSOR !!!!


18 comments:

Amierah Nabillah said...

Haaaaa!! CG :( Dah berapa kali kita kena kelentong dengan CG hahahahaa. Geramnya! >.<

pwincess Lov3y dOv3y said...

cisss..tetipu tipah..:P

CiK GorGeouS ! said...

AN : hahahaha~ dah korang mmg sukee percaya CG...hikkkssss~

CiK GorGeouS ! said...

PLD : nie yang nak nyanyi nie...tipah tertipuu Lagiiii~ bhahaha~

Mia Meymi said...

adehh..kena tipuu..kuang3..haha..

CiK GorGeouS ! said...

MM : hikkkssss~

Sally Yatiey said...

haha. Ingatkan betul NFM tak jadi pergi ^_^

CiK GorGeouS ! said...

SY : dah seLamat dah buat triaL kat sanee..huuuu~

Pezol Stylez said...

aiyooooo..

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

bhahahaha .. so cutee ! sweet sangat cik gojes nan nazmi .. haha :)

CiK GorGeouS ! said...

PS : HAHAHHAHAHA~

CiK GorGeouS ! said...

FH : ehem...thank you :) BHAHAHHAHA~

tinkleminkle! :D said...

adushhh..terpedaya lagi~ ingt betul betul cerita tadi..heehe btw, nice entry CG. nanti wawa datang melawat laagii~

CiK GorGeouS ! said...

tinkLeminkLe : HAKAHAKHAKHA~ adoiinyee punnn~

noor syazliatie said...

Haa,vokay la tu verangan kan..hidup mesti kena berangan punya(same with me), baru syiok..erk?? huhuhu..

CiK GorGeouS ! said...

NS : verangan itu syiokkk~

Black Jeepsu said...

geng pembuli intake baru ! cik Gojes : alaarr.. awat UTHM... ingatkan UITM.. heheheh

CiK GorGeouS ! said...

BJ : hahahahah~ aLahai...meh sini Laa kat UTHM best ! :)