Friday, May 18, 2012

7 LeLaki piLihan cik gojes sepanjang 2012..adakah anda termasuk ??


ehem...tudia tajukkk...macam nak Lempang Lapan juta kaLi kan ?? mesti ramai yang tertanya2, awatLaa dua tiga hari kebeLakangan nie CG punya post boLeh dikategorikan entry gataL meghenyam...nak kata hati berbunga2, tak jugak...nak kata nak kawen tak jugak *eehhhh, HAHAHAHA* bak kata kawan2 CG, CG nie dah masuk kategori wajib kawen dah nie...hikksss~ okay2, enough taLking...mari kita tengok LeLaki2 bertuah idaman QALBU mengikut kata hati dan pandangan mata CG okayy...roLL picture !!


tempat ke tujuh :
dude harLino
CG suka dia sebab dia nie ade muka yang tak jemu mata memandang *tudia ayat* biLa dia senyum tuh, boLeh buat rasa Lemah LongLai Lah Lututnyee pun aduiiii~ daLam cerita ketika cinta bertasbih, CG suka giLa dengar suara dia biLa bercakap...kemain Lembut haLus jee cara dia cakap...nak kata romantik, mcam tak...nak kata tak, macam ya jee..hahahhaha~


tempat ke enam :

tayLor Lautner
sekaLi Lagi CG terpesona dengan senyuman dia...haiyooooo~ korang tahu tak apee tuh smirk ?? senyuman smirk nie paLing jadik biLa tayLor Lautner yang buat...memang awesome giLa sampai nak gigit jari Lah kaLau dia nie senyum gitu...Lagi satu, biLa dia pandang orang...redup jee pandangan dia...jatuh cinta ratusan kaLi okayy kaLau tengok dia nie...pLus, body dia amatLah 6 pack nyee pun...memang Lah idaman dan pujaan wanita, yee daakkk ???


tempat ke Lima :

abam aaron aziz ~
waLLawehhhh...beLiau ini sungguhLah manis rupawan orangnya...waLaupun beLiau ade berLakon jadi abang gangster, tetapi tetapLah terserLah muka jambu dan hensem Lagi mencairkan hati wanita CG ini Lah hoiiii *tudiaaa aihhh...bughok betuiii ekspresi* Lagi sekaLi, CG tertawan dengan senyuman dia yang teramatLah menggetarkan QoLbu *pheewww* seua cerita yang encik aaron aziz ini berLakon, semua pon CG tengok kecuaLi 2 aLam *errrrkkk* i'm a big fan of him actuaLLy...i Love him and his famiLy as weLL, sweeetttt !! :)


tempat ke empat :

mark saLLing a.k.a puckerman :)
ini current kecintaan sejak dua menjak bergeLumang dengan GLEE Lah nie !! waLau pada muLanya CG sangat Lah terjatuh cinta dengan SAM tapi biLa dah Lama2, terjatuh cinta Lapan juta kaLi dengan puck nie *roLe daLam gLee* sebab apee ??? sebab dia nie comeL2 daLam kenakaLan beLiau...ya aLLah !!! cuba kau bayangkan Lah budak yang nakaL2 ade jugak sense of jiwang dia hoiii...itu yang sangat comeL !! pheewwwww~  


tempat ke tiga :

wonderkid, NAZMI FAIZ MANSOR *eehhh, tiba2 caps Lock*
yang ini, CG memang boLeh terkeLu Lidah Lah nak berbicara biLa berjumpa...macam jatuh cinta tak pernah berhenti setiap kaLi tengok dia...nak tau biLa CG paLing jatuh chenta dengan budak hingusan nie ?? ppppssssssstttt, meh nak bisik...time dia tengah peLuh2 Lepas training or game !! hakhakhakhak~ weLL, muLanya CG cam kagum dengan dia punya skiLL sepak boLa...pastuh, Lepas usya2 muka...boLeh tahan jugak budak kecik nie kan..terus daftar jadi NFMFC *teruih masuk fan cLub tuh yang tak tahan okayy* dia senyum pon comeL...jumpe in person, dia adaLah pendiam koootttttt....terus CG pon otomatik jadik pendiam :) *tssskkk*


tempat ke dua :

*maaf takde gambar, kaLau upLoad...tiba2 page ini akan hang....bhaahahahahha~*

ZFS



-enough said Lah haiii *hikksss*-



dan tempat pertama jatuh kepada :

ENCIK AYAH !!!

daLam ramai2 jejaka daLam doooniaaa nie...encik ayah Laahhhh LeLaki paLing perfect hoiii...serius...tanya Lah mana2 anak perempuan pun...taknak puji Lebih2 sebab encik ayah CONFIRM baca nanti...eLok perut dah kempis, kembang baLik nanti...hehehehe....di kesempatan ini, CG nak ucapkan HAPPY 56th BIRTHDAY to encik ayah....semoga sentiasa murah rezeki *sebab rezeki tuh pun nak pass kat anak2 kan* dan semoga kesihatannya sentiasa baik yawwww~ dan to encik ayah jugak, kawan2 di sini semua tak percaya anda 56 tahun...diorang ingatkan you're at 40 + jeeeeee *okayy, 3 saat jee nak bangga*



so, sekian jee Lah senarai LeLaki idaman qoLbu CG...hikkkkssss~ adakah anda termasuk ?? chooyyyy~


8 comments:

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

haha . so cute Encik Ayahh . haha :D

Momo said...

adoh..pengsan tengok incik aaron..hahah

CiK GorGeouS ! said...

FH : shhh..jangan puji kuat2...bhahaha~

CiK GorGeouS ! said...

momo : CG dah pengsan berjuta kaLi...jom join the cLub :)

Sally Yatiey said...

Semua hensem2 :) hehe.
Happy Birthday buat encik ayah CG :D

CiK GorGeouS ! said...

SY : hakhakhak...mane Laa anda tahu nie...hokhokhok~

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahh encik ayah CG very cool hikhik
ad0ooii ! NF sentiase tersenarai dihati CG >_<

CiK GorGeouS ! said...

CE : hikkk..ayah CG mmg cooL habis :) NFM wojib bertakhta dihati...