Wednesday, May 23, 2012

beLajar dari ABANG :)


perkenaLkan, nama kucing tuh ABANG..anak kepada IRNA :)


motif gambar hanyaLah nak menunjukkan bahawasanya CG adaLah manusia penyayang *HAHHAHAHA* waLaupun tak suka kucing sebenarnyee sebab aLLergic buLu kucing, tapi masih mampu membeLai dan manjakan ABANG yang gedik itu...

takde kene mengene pun gambar dengan entry cuma saje nak bagi ABANG feymes kejap *hikksss* 


by the way, hari ini mood sedikit Lari sebab tiba2 terjumpe manusia yang pernah menyakitkan hati, jiwa dan otak CG dahuLu sampai berderai2 air mata seLama beberapa minggu *dasyat sungguh* biLa meLihat beLiau kini, ada trauma yang terjadi tapi seperti biasa...CG kan perempuan COOL...so, riLex dan buangkan Lah dia jauh2 dari daLam hati dan otak...orang macam tu tak Layak dapat titLe KAWAN...cumanya, CG doakan dia ISTIQAMAH dan BAHAGIA dengan kehidupan barunya :)


CG beLajar TERIMA daLam tak suka dari ABANG :)







p/s : HAHAHAH~ entry terpendek sepanjang zaman kan ?? :)




8 comments:

si robot comel said...

kita tak berani nak pegang kucing,tp teringin,hee

Nor Atiqah Aima Roslan said...

abang legend~!

CiK GorGeouS ! said...

SRC : cuba Lah...anak2 kucing Lah tapi...dia gigit tak sakit sangat :)

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : abang memang Legend hoii ! :)

lynn kamarul said...

pagi tadi mama lynn terlanggar kucing secara tidak sengaja. traumanya

CiK GorGeouS ! said...

LK : adoiiiiiii...kasihan kucing tuuuu~ wuuuu~

Permata © said...

anakku juga suka kucing..hehe

CiK GorGeouS ! said...

permata : hukhukhuk~ kucing nie memang comeL kadang2 :)