Saturday, May 19, 2012

dah 23 tahun dah bernafas :)


mintak haLuan, mintak haLuan...eehhhh, mintak LaLuan...nie budak gedik nie nak buat entry syok sendiri... 


tahniah kepada diri sendiri sebab berjaya berkeLakuan sopan untuk hari ini...bhahahahhaa~

terimakasih kepada :

PUAN EMAK - kerana meLahirkan dan membesarkan ya sampai BESAR bagai di pam2...penat2 meneran 23 tahun LaLu semata2 nak bagi ya tengok dunia yang indah nie *mata masuk habuk* waLaupun ya degiL, tapi ya tetap sayang mama *hugs and kisses dari jauh*

ENCIK AYAH - bak kate doktor, penyumbang sperma jugak perLu diberi credit ! hehehhe~ terima kasih sebab tak putus2 bagi duit untuk membesarkan ya and jadi kaunseLor tak kira masa daLam ape jugak masaLah *masa masuk habuk Lagik* waLaupun banyak kaLi ya kecewakan ayah, but i am sure one day you'LL be proud of me :)

SEMUA YANG WISH BIRTHDAY - sampai hang kejapLah FB CG hoiii sebab serentak mereka wish birthday..terharu rasanya *bajet retisss sangat hoiii*


anyway, rata2 yang wish semua doakan CG CEPAT KAWEN *apeehaL ntah nyee diorang nie* dan ramai juga suruh CG cepat2 MATANG...amboiiii, tak cukup matang keee ??? anyways, terima kasih okayy semua...




doakan CG menjadi anak perempuan, kakak, student, musLimah, kawan dan khaLifah yang baik di masa akan datang :) amin...


10 comments:

ERNA said...

epy birthday......cik gojes

nur fatihatuz zahra said...

happy birthday cik gojes ! may Allah bless you . :)

CiK GorGeouS ! said...

ERNA : thank you dear :)

CiK GorGeouS ! said...

NFZ : thank you dear :)

xila riston said...

hepi bfday cg!!! awww nk pow adiah! *tiba2

CiK GorGeouS ! said...

XR : patut CG yang mintak hadiahnyee pun !! anyway, thank you~

lynn kamarul said...

happy belated bithday CG. muda lagi tu 23 thn.. hehee

lynn kamarul said...

happy belated bithday CG. muda lagi tu 23 thn.. hehee

..cik hana.. said...

happy belated birthday cg! kita berbeza sehari je...hana 20 mei..hehe :)

CiK GorGeouS ! said...

LH : thank youuu :)

CH : hamboiiii...happy beLated birthday to you jugak :)