Friday, May 25, 2012

girLs, untuk kita2 ajeee :)


haaa...kan tanduk syaitonnirrajim dah tumbuh...padan muka...



ENTRI INI KHAS UNTUK KAUM SAYA YANG BERNAMA WANITA :

  • jangan bazir air mata menangis untuk LeLaki yang dah tentu2 buang korang dari hidup mereka yakni PUTUS dengan korang...setakat sehari dua nak sedih tuh okayy Lah kan memandangkan CG paham kita wanita nie memang hati tisu, tapi Lepas 2, 3 hari tuh siLa Lah jangan menangis Lagi....not worth pon...entah2 beLiau sudah ada pengganti korang...korang jeee yang bersungguh2 menangis bagai *ini pengaLaman*
  • tak perLu nak buat benda bodoh semata2 nak tarik perhatian kaum LeLaki yang bernama pakwe itu...oLeh kerana takut pakwe Lari, bersusah payah Lah korang pengsan2 bagai nak kuruskan badan *contohnye* kot yee pun nak kurus, Lawa bagaipun, do it for your own seLf...kita bukan mesin PEREMPUAN KRITERIA LELAKI paham ?? he shouLd take you for who you are Lah kan ???
  • kaLau agak2 ade pakwe yang kaLau jumpa jee tangan dia automatik tak reti duduk diam yakni suka meraba, first step, tepis sahaja LaLu marah, kaLau buat Lagi, pukuii Laaa pakai ape2 objek keras yang berdekatan macam handbag or ape2 dan marah Lagi dan LastLy kaLau buat jugak, ambiL pin tudung and cucuk kat tangan diorang and cLash serta merta...LeLaki tuh tak boLeh pakai !! :)
  • tak payah merajuk2 kaLau pakwe korang tak Layan korang biLa tengok boLa atau ngorat pompuan Lain...YOU SHOULD DO THE SAME, maksudnya...datang mood tiba2 pakwe korang cari korang time diorang tengah bosan or perLukan korang buat2Lah busy tengok BAYWATCH kee, wrestLing kee hape keee...kaLau diorang boLeh usya2 pompuan Lain masa tengah dating, PLEASE DO THE SAME...korang usya2 Laa mamat2 yang ada kat situ jugak...itu jee makan dia~
  • tak payah ikut sangat Lah cakap pakwe korang tuh...kadang2, Laki nie nak kene Lawan sikit baru Lah dia ada sense of appreciate kat kita yang perempuan nie...takde Laa buta2 jee kene tipu...ganas Lah sikit wahai wanita dan jangan sampai kene buLi dnegan pakwe sendiri hoiiiiii....
  • kaLau dapat pakwe yang baran puLak, cuba nasihat eLok2 supaya jangan nak baran sangat Lah dengan korang atau orang sekeLiLing...tapi, biLa dah dapat yang siap naik tangan kat badan, meh sini Lu panggiL kak yong CG nie haa gi bantai mamat giLa tu meh...biLa CG dah bantai, kita pakat sama2 Lari okehhh...tinggai ja mamat giLa tuh *HHEHEHE*




tengah2 panas jiwa nie memang syok kaLau dapat hempuk orang Langsi dengan heLmet barang sedas dua...pantang betuL Lah kaLau ade penindasan mentaL dan fizikaL terhadap kaum wanita yang Lemah Lagi kurang keyakinan nie ~


Last but not Least :

Dont be the woman that needs a man, be the woman that a man needs. 


12 comments:

zyhah baharin said...

betul betul . haty kaum hawa mudah tersentuh dan sensitif . jangan terlalu mengharapkan cinta daripada orang yg belum tentu jodoh kita :)

Dakara said...

hohoo, penah ptus cinta, memang sedih tahap gaban, tapi bila pikir ada benda lain yg lagi pnting, rase sedih tu lame lame ilang sndiri :D

CiK GorGeouS ! said...

ZB : totaLLy true :)

CiK GorGeouS ! said...

dakara : sangat kan ?? Lebih baik menangis atas sebab dosa2 sendiri eh ?? :)

Cik Zeeta said...

hehehhee.. btowl.. sokong :)

p/s: mari singgah blog kter :). tgk aper yg menarik

CiK GorGeouS ! said...

CZ : haaa...sangat kan :)

yana.irdany said...

mungkin lelaki tu betul2 ikhlas :)

CiK GorGeouS ! said...

YI : hurrmmm...mungkin jugak kan :)

Onitsuka_hana said...

suka2

CiK GorGeouS ! said...

OH : hamboii suka betuL dia yee :)

★iela_kiera★ said...

SEYESLI memang sye suke dgn entry nih..thanks for sharing cik gojes~~ :) btw cntik tanduk syaitonnirrajim tuh.. menyale lgi..nak jugak.. HAHA

CiK GorGeouS ! said...

IK : huhuhuhu~ ini entry spontan yawww :)