Friday, September 28, 2012

pssssttttt...bakaL2 pengantin kene take note nie !!


fuuhhhh...fuuuhhhh...peLuang keemasan datang Lagi...ini seriusssssss !!!

untuk para pengantn yang sedang mencari pakej perkahwinan dari segi makanan, pakaian, photographer, make up dan segaLa tok nenek perincian....nie haa nak bagitahu....sekarang tengah ada pameran pengantin besar besaran niee haaa...butirannye :

TEMPAT : ruang Legar PWTC
TARIKH : 28 - 30 september 2012


pegii hoiii sementara tengah panas2 offer meka2 nie...


macam biasa, to those yang nak pakai photographer or videographer yang cambest...awaL2 CG nak suggest nie haa...terus jee menonong daftar kat booth MYCUTEMOMENT and ANAK WAYANG okayy :)

serius tak menyesaL ~
meh tengok video promo meh :



gempaQ kan abang2 tough nie buat saspen..heheheheh~


7 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

LAMBAT LAGI .. SOB SOB

hnahdy said...

Abang angkat hana di Anak Wayang :)

hnahdy said...

Haaa yang pakai spek tengah bagi air kat perempuan tu abg hana..hehe

ops.. sorry.xcited betul hana ni.

cik gojes :) said...

DDW : hewhewhew...takpeee...boLeh pakai diorang untuk event Lain jugak...gi cuci2 mata pon boLeh yawww ~

cik gojes :) said...

hana : takpe2...kirim saLam abang yeaa...hahahha~

mizsfatima said...

alahai..bru tahu. ari nie dah last.... suka p pwtc kalau ada event cam nie. padahal bukan nak kawin lg pun. just ushar2 pakej jer

cik gojes :) said...

mizsfatima : aLahai...CG pun saja suka2 gi kaLau takde benda nak buat...heeee :) sep sket~