Thursday, September 6, 2012

anggapan comeL sepanjang abad ini :)


entry pendek dan ringkas...taip Laju2 sebab nanti idea terbang entah pegi mana...saje nak share satu status yang CG baca kat FB neh hasiL taipan *huduh sungguh bunyi taipan tuh, cam makanan pLak* seorang geng sengaL merangkap fotografer kesayangan CG zaman berzaman, iaitu ABANG YUSRI SRK *Shah Rukh Khan sangat you aLLLsss* okayyhh, statusnya berbunyi begini :

'kalau kita text dia, tapi dia tak reply, anggap jelah dia happy gila sampai pengsan sebab dapat text dari kita. ♥'


okayh, ini sumpah rasa nak geLak tahap berguLing2...bukan apee...CG adaLah antara manusia yang paLing maLas nak repLy text atau angkat caLL kaLau CG rasa tak penting atau takde mood, makanya handphone pon akan automaticaLLy buat2 macam menyorokkan diri *even CG yang suka campak merata2 gamaknyee* berdasarkan status yang diutarakan, CG rasa...kebanyakkan pasangan boLeh gunakan ayat penenang nie kaLau agak2 rasa macam nak berfikiran buruk tentang pasangan masing2...especiaLLy to the newLy weds, yang dah kawen ataupun yang tengah suam2 nak menuju ke aLam perkahwinan :)

kadang2 pasangan kita tu tengah sibuk atau tak perasan text atau caLL kita, tapi kita yang tak tahu ape2 nie muLa nak menuduh yang bukan2...so, ape kata kita gunakan ayat penenang di atas untuk menyabarkan diri..got it ?? seLamat mencuba :) terasa comeL jee kaLau verangan cenggitu~

mungkin jugak kita boLeh assume macam nie if kita text orang yang kita minat tapi tak repLy *even kenyataannye memang kene reject Lah cerita dia* HAHAHAHAHHAHA~ CG macam boLeh bayang jee macam mana orang baca text kita pastu pengsan pastu bangun baLik and baca baLik, pastu pengsan baLik...macam cartoooooonnnn...weeehooo !! :) comeL sangat !!




oh yea...promote sikit...abg yusri SRK nie engineer keLuaran UTHM, tapi kecintaan dia jugak adaLah daLam bidang fotografi...CG dah tengok banyak hasiL kerja dia and CG sentiasa jatuh cinta dengan artwork pakai Lensa dari dia nie...banyak dah wedding and event yang dia cover and dia adaLah seorang yang sangat penyenyap kaLau tak kenaL betuL2...kaLau dah kenaL, boLeh menjemah same2...so, sape yang macam nak gunakan khidmat fotografi dari dia dengan harga yang setara hasiL kerja, boLeh La roger2 dia...

nak tengok hasiL kerja tangan dia, boLeh tengok :


yeay !! :) CG dah siap tempah dia untuk jadi photographer CG sepanjang hayat *boLehh giteeww* Lai2, ini orang tarak sombong punya...same cam CG *ehhh, nak jugak*



4 comments:

Nor Atiqah Aima said...

Haha..comel!!

cik gojes :) said...

NAA : hahaha~ sangat kan :)

LeSung baTu said...

nak pos status gak laa pas ni..hehehehe..sila wat entry jugeee..hehehe

cik gojes :) said...

LB : pastikan status comeL yee baru boLeh masuk entry...bhahhaha~