Sunday, September 30, 2012

DIY shoe storage :)


macam biasa, menggodek2 FB akan terjumpa banyak benda2 baru...tapi, satu benda yang menarik perhatian CG and suka nak share dengan korang adaLah ini :



yeerrrppp..ia adaLah amat sesuai untuk manusia2 terutamanya wanita yang mempunyai koLeksi fLatshoes, fLip fLops atau ape2 jenis kasut yang ringan2 sampai tak muat dah rak kasut tu nak menampung kasut2 anda *bak kata puan emak, memang dah mintak kene Lempar keLuar rumah gamaknyee*

creative giLa sape yang terfikir nak buat macam nie...sebab CG pun aLami masaLah yang sama *waLaupun takdeLah banyak sangat pun kasut yang ade* dengan creation nie, nampak Lebih kemas jee kedudukan kasut2 kita tuh kan...hurrmmm...ape tuggu Lagi ??? jom try jom...jimat wehhh...tak payah nak beLi  rak kasut baru dah *ehek ehek ehek*


3 comments:

Hana said...

Wow, thanks for sharing CG ! ^^

cik gojes :) said...

hana : you're weLcome deary :)

NooRQuDDussYieYah said...

creativenya......eheheh will try do...