Sunday, September 9, 2012

a better musLimah fashion with ELLEZADA :)


ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HI WABARAKATUH :)

hamboiii kemain panjang puLak bagi saLamnyeee kan..weLL, feeLing2 ustajah Lah sikit hari ini...dah aLang2 feeLing ustajah, CG nak share sikit Lah dengan you aLLs pada hari nie satu butik musLimah nie nyee pun...

weLL, aLhamduLiLLah...dah semakin ramai nyee pun yang CG tengok berubah ke arah kebaikan...dari yang kemain seksi duLu kaLa dah pakai sopan2...yang dah sopan tapi tak tutup aurat dah cuba2 tutup aurat...yang dah tutup aurat puLak semakin anggun dan gigih menjaga aurat supaya kekaL tutup dengan sempurna...aLhamduLiLLah...seronok sangat tengok ramai yang dah berubah ke arah kebaikan terutamanya para wanita, makcik2, kakak2 dan adik2 sekaLian *tepuk2 sket sambiL Lap air mata kegembiraan*

dah banyak onLine shop yang CG browse tapi memang susah Lah nak jumpe tudung Labuh yang stiLL trendy tapi masih menutup aurat dengan sempurna ikut syariat *Labuh meLepasi dada dan warna yang tidak terLaLu terang* and guna materiaL yang seLesa untuk kegunaan sehari harian...dan pencarian CG tak menemui kekecewaan biLa CG bertemu dengan satu page onLine nie di facebook....macam nak terLoncat2 gembira jee rasa *over okeh* tak percaya ?? cuba tengok gambar2 kat bawah nie :


macam2 gaya pon ada...ikut yang mana suka yaww~

warna dia pon sangat cantik~

ini Latest design~

seingat CG, brand EZ nie di ketengahkan oLeh sepasang suami isteri...jeLes i aLL taw tengok Loving coupLe nie meniaga sama2...di samping buat bisnes, insyaaLLah banyak pahaLa mereka dapat sebab sama2 ketengahkan dan bagi variasi dan nafas baru kepada tudung Labuh yang duLunya nampak boring sampai susah orang2 perempuan nie nak pakai *yee daakkk??* sekarang tidak Lagi...waLau memakai tudung Labuh, tetap tampiL segar, cantik dan menawan...Lebih2 Lagi berseri2 mengiringi suami ke majLis2 keramaian :)

macam mana nak dapatkan ?? mudah jee...korang boLeh pegi ke :


atau



di page2 tersebut, anda boLeh tengok cara2 nak order dan boLeh browse tengok mereka punya coLLection...memandangkan EZ nie baru je beroperasi, tak banyak coLLection yang dah reLease tapi most of their previos coLLection mendapat sambutan yang sangat menggaLakkan dari peLbagai peringkat umur...i mean SANGAT menggaLakkan okeh *nampak tak betapa seriusnya sampai kene caps Lock, tee hee hee*

CG yakin, dengan support dari orang ramai...EZ boLeh berkembang dengan Lebih maju dan menggaLakkan Lebih ramai wanita bertudung Labuh pada masa akan datang...to EZ, aLL the best okayyhh :)


happy browsing and happy shopping !! ade sape2 nak beLanja CG tudung dari coLLection EZ tak ?? *hikkksss*


10 comments:

BeLLa said...

wow labuhnyaa,,

Novelgurl said...

waalaikumussalam w.b.t..subhanallah..cntik koott..tp segan r nk try..huhuu..style sgt.bese2 dh r..hee. tp x slh pun nk berfesyn asl tutp aurt kn =)

Nisa Greennnpanda said...

wah..fesyen tdung labuh... sgt cntik la.. ^_^

cik gojes :) said...

beLLa : tu Lah kan...biar Labuh, yakin sket aurat terjaga...yee daakkk :)

cik gojes :) said...

noveLgurL : huurrmmm...tuLah...nie antara design yang CG tengok tak berLebih Lebihan sangat...warna dia pun cantik2 :)

cik gojes :) said...

NG : cantik kan ?? dah banyak dah fesyen tudung Labuh skang...heLiza pun adeee :)

Myra Abdullah said...

wah,chantek n sopan =)
i liked =D

cik gojes :) said...

MA : haaa...apee Lagi...siLa2 Lah book sekarang EZ coLLection :)

trah zain said...

hmm..yg ni baru nice, tutup dada macamni la yg Allah suruh..bagus22.. ^^

cik gojes :) said...

TZ : yupsie...jemput2 shopping yea kat sini :)