Sunday, March 13, 2011

orang bertunang dan keLompok sengaL !!

ASSALAMUALAIKUM !!!
SENYUM DENGAN LEBAR kawan kawan !!!
hari2 CG semakin seronok !! bagaimana dengan anda ?? *giggLes*



janji !! semakin hari, hidup CG semakin berseri seri dan berwarna warni...oh !! sangat takde kaitan dengan kehadiran LeLaki daLam hidup *tu hari2 pon berseri* CG cerita sikit ok ape yang teLah terjadi...actuaLLy, sejak hari jumaat Lepas (11 mac 2011) KKD dah start buat program memperkasakan KKDK sampai hari sabtu...bertujuan untuk merekrut ahLi baru, disamping beramah mesra dengan ahLi2 KKDK...hari sabtu, program masih berjaLan dengan Lancar tapi sebahagian dari kami terpaksa mengundur diri untuk ke majLis pertunangan housemate CG nie : KIKIN si giLa~



*entri nie nak cerita pasaL sepanjang program bertandang ke majLis pertunangan kikin sahaja* habis jee dari fotoshoot KKDK yang havoc tahap kritikaL, CG berserta kak pah, muaz and faren pon heading baLik ke rumah...aL-makLumLah...kaLau dah namanyee perempuan, harusLah baLik and touch-up bedak bak 5-6 inci *giggLes* biLee semua dah siap hensem2, Lawo2 beLaka, kiitorang pon startLah konvoi nak ke segamat tuh...CG naik kereta bersama dengan muaz, farenton, abg yusri dan kak pah *ok2, CG jee yang singLe* biLa naik kereta dengan diorang, memang takkan tido Lah...sampai2 jee umah cik kikin, orang ramai dah baLik *jam 2 mase tuh*



sampai2 ajee, kikin sambut dengan baju gaun dye yang ropoL2 bagai princess tuh...macam biase, fotografer ramai....so, CG and the geng start Lah pose sana sikit, pose sini sikit sampai penat...biLee dah penat, perut pon Lapar....so ke bawah Laa kami untuk makan nasi beriyani *sedap giLa* dah habis makan, gossip2 sikit, then kami pon sambung ambiL gambar Lagi...hehehhe~ what eLse nak buat kan ?? penat jek make-up tebaL2, masa nie Lah nak gedik bergambar *CG ambiL gambar bodo2 ajee..gambar professionaL tak ambiL Lagi*



grrr...biLe dah ade ramai photographer, makanyee harus Lah kikin kene berbaring2 atas rumput segaLa demi mendapatkan shot2 yang va va voom kan~ kat Luar diorang rancak ambiL gambar kikin, kat daLam diorang rancak jugak...rancak ambiL gambar coupLe2 *amek berkat peLamin tunang jek tuh* so, snap snap Lagi gambar *tak Larat nak upLoad, banyak sangat* semua yang ikot konvoi nie mostLy budak keLas kikin...CG dengan muaz jee keLas Lain tapi kitorang rapat jugak ngan kikin....kikin housemate CG yang giLa tahu tak ?? dah siap2 sume, makan kenyang pon dah, snap2 gambar over sudah...makanyaa, puLangLah kami ke pangkaL jaLan...

daLam perjaLanan nak baLik ke parit raja, tiba2 CG dapat idea nak dokumentasikan meLaLui video puLak kaLi nie...maka, jadiLah ini :

bengong betoL masing2...time kitorang baLik tuh, dekat nak sampai Labis kaLau tak siLap, hujan puLak weyh...disebabkan tak nak ape2 tak best berLaku, makanya kereta teLah diperLahankan keLajuannyee...biLa dah Lama2, kami muLai bosan dan terhasiL La video bengong ini :

maka, terbuktiLah bahawa mereka Lebih giLa daripada aku !! suka2 ajee diorang LabeLkan aku giLa..sendiri Lagi giLa...hahahha~ giLa...giLa...giLa~

waLau cerita ini sedikit basi, tapi tetap boLeh dibuat kenangan kan ??? to kikin : SELAMAT BERBAHAGIA !!! to kanak2 giLa : siLa ubah2 Lah perangai itu...sekian sahaja...banyak berita nak hapdet nie...saba ok~

4 comments:

Nor Atiqah Aima said...

nk amek berkat gak weyh...haha

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : hahahhaa....Lambat Lagi...bLaja duLu weyh~

budingyun said...

tahniah untuk housemate anda..

CiK GorGeouS ! said...

budi : owh !! thanxie~