Friday, March 18, 2011

khas untuk kamu~

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI JUMAAT musLimin, musLimat rakan dan tauLan !!!
akhirnyee dapat CG ke udara kan~ =)

2 minggu akhir2 nie, CG teramatLah sibuk dengan banyak urusan...dari urusan universiti ke urusan keLab ke urusan keLas sampaiLah ke urusan peribadi...furrr~ tak tercapai akaLku Lah *bajet eLyana puLak* oh !! suke CG nak bagitahu *suka kee ??* dari insiden CG coLLapse tak sedarkan diri hari tuh, kesihatan CG agak seLaLu terganggu Lah...CG cubaa sangat untuk positive kan diri supaya kekaL sihat, tapi.............

ok, biarLah pasaL kesihatan CG tuh...takde kaitan Langsung dengan entry kaLi nie...weLL, kesedihan dan kesakitan kita Lebih baik tak payah di kongsi, nanti ade yang katee CG ratu drama pLak kan *teee heee heee* CG pernah cakap kan bahawasanya organisasi KKDK akan dibubarkan...hahahha~ Lupee pLak CG nak update, memang dah seLamat dibubarkan dah pada 15 MAC 2011...sebeLum beraLih ke cerita maLam ANNUAL GRAND MEETING KKDK, saje CG nak kongsi cerita sikit pasaL maLam memperkasakan KKDK and peLancaran i Love KKDK...

pada 11 dan 12 mac Lepas, KKDK teLah terpanggiL untuk mengadakan satu program yang boLeh mendekatkan ahLi dengan organisasi KKDK daLam meLaksanakan program2 yang akan berLaku pada masa akan datang...aLhamduLiLLah, semua berjaLan dengan sangat Lancar terutamanya sesi fotografi bersama ALUMNI dan mantan KKDK, brainstorming bersama rakan exco serta peLancaran kempen i Love KKDK...sekaLi Lagi KKDK dapat membuktikan, sokongan padu daripada ahLi2 KKDK itu sendiri menguatkan Lagi organisasi kami...tahnish pengarah : hafizin razak dan semua ahLi jawatankuasa program !! awesome !!!

beraLih kepada cerita pembubaran ahLi jawatankuasa KKDK sesi 2010/2011 puLa...tarikh keramat 15 MAC 2011 adaLah tarikh bersejarah apabiLa bakaL pucuk pimpinan baru teLah sebuLat suara dipiLih oLeh ahLi2 yang berdaftar bagi memiLih pucuk pimpinan baru menggantikan jefryraL, aizat zayyani, nazri, mirad, arfah, syafiQ dan miera...AGM pada kaLi ini banyak kenangan dan pembaharuannya...jika sebeLum ini pengarah program adaLah daLam kaLangan ahLi2 yang bakaL bertanding, tapi pada kaLi ini barisan MT teLah meLakukan 100% persediaan daLam menghadapi hari bersejarah ini...

seteLah setahun Lebih bersama ( dari 8 januari 2010 ) banyak kenangan pahit dan manis yang teLah barisan MT dan exco LaLui....tak dapat nak diungkapkan dengan kata2, maka siLaLah tengok video ini :

video

hanya mampu menitiskan air mata tanpa henti =)

kepada pucuk pimpinan baru, corakkan KKDK berLandaskan sifat kekeLuargaan yang sama dan perbaiki strategi dan Langkah demi masa depan KKDK tercinta~

2 comments:

HanYa DiriKU.... said...

awesome murad..mcm 2x perasaan ada dalam video ni..hopee pekenalan kita semua dari sem 1 sampai bila2x terjalin dengan eratt...di sini KKDK..memori tercipta

CiK GorGeouS ! said...

HD : yupsieee...sangat2 mahaL dan berharga =)