Thursday, March 3, 2011

AMARAN : entry ini ditaip dengan amarah dan kadar menyampah tahap paLing kronik daLam diri tapi maLas nak isu2kan kat daLam dunia reLaiti...sape rase tak mampu nak hadapi baca segaLa macam cacian dan makian, diharap boLeh skip entry ini dan baca entry2 yang Lain ok ???

aku dah bosan dengan kekurang sopanan korang menegur ok ??? aku manusia, bukan binatang mahupun benda !! kaLau korang rase perfect sangat, siLa jangan anggap aku sebahagian daripada korang sebab aku memang corrupt !! stress tahu tak ?? kiri kanan semua sebok nak jaga tepi kain aku...hey, kau tak sedar ke kau tengah aibkan aku depan mata aku ?? muka aku nampak manis, senyum dan menerima dengan redha...sampah, kaLau kau sumbat2 daLam tong sampah kecik, Lama2 dia akan terkeLuar jugak kan ??? biLa dah terkeLuar2 tuh pun kau sumbat Lagi, jawabnyee tong sampah akan pecah...tegur tanda sayang hanya praktikaL disesuatu ketika sahaja, seLainnyee siLa dapatkan kesan kaki aku kat korang !! ingat yee, aku nie manusia...bukan robot yang di programkan...terima kasih !!

pendek tapi padat...kaLau sedar diri, diam dan jangan buat Lagi...kaLau tanya aku, jawapan tetap sama aku bagi : 'takdeLah' dimuLut 'pegi mampus Lah' dihati...sebab aku jahat Lah aku tak boLeh suci Luar daLam..tak boLeh terima ??? siLa kaji diri !! kau buat taik saat2 aku tengah serabut, memang nie Lah yang kau dapat...siLa rasa beruntung aku tak campakkan kata2 nie depan muka kau sama masa biLa kau aibkan aku depan2 muka aku...aku reti hormat biLa daLam komuniti, aku tahu respect orang biLa daLam berbicara...aku memang Lantang dan Lancang tapi Lebih baik dari kau yang Lancau !

*maaf entry agak kasar*

No comments: