Wednesday, August 15, 2012

to aLL my beLoved PAPAPAZZI !! *urgent*


STICKY POST sampai 15 OGOS 2012

assaLamuaLaikum and heLLo everybody...haaaa, dear my beLoved PAPARAZZI sekaLian...CG memerLukan bantuan anda nie !! serius, sangat sangat sangat sangat sangat sangat *adeehhh penat taip untuk menunjukkan betapa SANGAT nyee* memerLukan bantuan anda..ape jenis bantuan ?? meh baca meh, bukan skim cepat kaya okayy :)

ehehehhe, ini camwhoring teruLung di abad ini...

okayy, acenggini ceritanya..FRIENDLYFASHION.MY tengah cari bLogger2 untuk diorang coLLaborate daLam project diorang...memandangkan CG tengok macam menarik je offer yang diorang bagi nie, so CG pun join...Lagipun, FF nie one of fashion website yang best sebab kat sini korang boLeh dapatkan barang2 pre-Love *yang dah digunakan tapi stiLL cantik, cam 2nd hand Lah* dari ramai orang...tengok harga2 yang ditawarkan pon memang tak dapat kat kedai Lah kan...mana nak dapat barang yang cantik tapi murah kan...ade jugak yang barangnya tak pernah digunakan just maybe saLah beLi or saLah saiz kan...

so, kat sini CG mintak jasa baik PAPARAZZI tersayang sekaLian untuk vote CG supaya CG boLeh jadi one of FF bLogger nie so that CG boLeh share more sisi fashion pada CG...bagi musLimah and big size girL shouLd Love me what coz CG is on your side...bukan senang nak cari fashion yang trendy tapi masih Lagi memenuhi kriteria2 seorang mukmin kan...bagi yang suka benda2 DIY or nak jadikan barang2 Lama nampak cantik and boLeh digunakan jugak digaLakkan vote okayy...

macam mana nak vote CG ?? senang jee :

step 1 :

go to FRIENDLY FASHION WEBSITE dan jadi member FF...korang boLeh jugak Login pakai facebook korang, senang jeee...


kLik gambar untuk ke website :)

step 2 :

kLik gambar kat bawah nie untuk ke page CG di FF website :

preview sneak peak :)

or kaLau tak keLuar gambar *sebab internet Lembap mungkin* boLeh kLik SINI

step 3 :

Lepastu korang kLik jee gambar tangan kaLer peach kat bawah gambar CG tuh...


haaaa...kemain senang kan ?? so, hopefuLLy CG boLeh Lah jadi top 15 pencarian bLogger FF nie...korang boLeh vote sekaLi jek sorang and tarikh akhir vote adaLah 15 OGOS 2012, so cepat okayy...kaLau semua paparazzi CG nie baik hati menyumbang vote, aLangkah senang2 macam makan kacang jee CG jadik FF next bLogger :)

jangan Lupa vote yea sayangsss :)



26 comments:

Suza said...

done voting u girl

haz said...

dh vote cg gak~ ^^ vote untk haz jg ye.. hee =)

miz ruha said...

dah vote utk CG...

cik gojes :) said...

suza : thank you deary :)

cik gojes :) said...

haz : aLL the best yaww :)

cik gojes :) said...

MR : thank you sayang :)

~emi~ said...

Eh, CG join jugak ea contest tu. sy pun join jugak. btw ni link sy, mintak jasa baik vote jugak. http://www.friendlyfashion.my/blog/contestant/34-kisah-hati :)

cik gojes :) said...

emi : insyaaLLah..aLL the best :)

miss chillax said...

all the best cik gojes. done voting you :D

cik gojes :) said...

MC : thank you :)

lynn kamarul said...

gud luck... =)

lynn kamarul said...

gud luck... =)

lynn kamarul said...

gud luck... =)

Aida Omar said...

good luck cik gojes :)

cik gojes :) said...

LK : thank you :)

cik gojes :) said...

AO : terima kasih...jangan Lupa vote tau :)

ZiErWa zAiNaL said...

good luck cik gojes =)

cik gojes :) said...

ZZ : thank you deary :)

Bee Shaz wals said...

cik gojes.done vote for u.good luck..

zOeY zAu YaH said...

g.luck.smoga dpt vote byk2 ok ;)

cik gojes :) said...

BSW : hikkss : thank you :)

cik gojes :) said...

ZZY : thank you mucho2 :)

bella said...

memang suka snap gambar sendiri ea..

cik gojes :) said...

beLLa : haah, memang camwhoring itu hobi :p

obat kuat pria said...

hahaaahah ^_^

cik gojes :) said...

OKP : geLak pehaL ?? huhuhu~