Friday, June 29, 2012

untuk kaum ibu dan wanita yang menyediakan makanan :)


eheheheh, CG sibuk tak ketahuan haLa...mood bLogging pon tak sampai Lagi...tapi, oLeh kerana CG rasa berbLogging nie buat CG ada tanggungjawab, so mariLah baca iLmu2 untuk dikongsi bersama :



ahaaa, mesti ramai yang tak tahu benda nie and maybe ramai jugak yang dah tahu....tapi takpe, sharing is caring...ada sebab kenapa rasuLuLLah makan mengikut carta di atas maLah kajian saintifik jugak ade mengesahkannya tapi CG tak tahu mana nak cari...insyaaLLah, kaLau jumpe kajian tu nanti CG kongsi sama2...

so, untuk para ibu sekaLian...mungkin dah boLeh ikut kot resepi2 sihat cara rasuLuLLah makan...yeLah, ape2 pun bermuLa dari pemakanan yee dak ?? seLamat mencuba !! :)


5 comments:

~emi~ said...

sy suka mkn koktel.
sy suka mkn ikan + telur.
sy suka mkn daging + ikan.
sy suka mkn buah after mkn nasi.
Makan malam sy tak tinggal. makan tghari selalu tggl sbb takut ngantuk after makan. Bila ngantuk takleh study. mkn mlm mmg takleh skip cz kalau skip nnt takleh tido.


nampaknya nak kena ubah habit yg tak elok tu :)

CiK GorGeouS ! said...

emi : huuu~ takpee..peLan2 kayuh :)

QweensheesZ said...

owhh...aku baru tau..hhe
thanxz 4 de info..=)

CiK GorGeouS ! said...

QZ : same2...sharing is Loving yaww :)

aNereO UsitHe said...

jom join http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-bulan-june-julai.html