Tuesday, June 26, 2012

a quicky :)



haLo2 peopLe...takde ape nak update actuaLLy...sekarang ini tengah sibuk *sibuk menternak Lemak, HEHEHEHE* actuaLLy nak story pasaL perubahan biLik CG kat rumah...weLL, Lama duduk di perantauan *kononnye* sampai baLik2 rumah hari itu rase macam terkejut giLa sebab rumah dah berubah...hari tu masa Last baLik rumah, stiLL under construction...

ramai yang sibuk nak tengok apee gaya rumah CG...hahaha, tema rumah CG adaLah PENJARA *pagarnya tinggi bak hang, kuikuikui* simpan anak dara katanya...biLik CG dah kaLer pink !! membajet diri jadi princess Lah kan...susun atur pon dah berubah...memang nak tempeL kat bLog nie tapi tunggu fuLLy hias duLu okayy !! fuLus kering nie nak beLi macam2 accessories untuk biLik ~

wait up yaww !! next entry, CG amek gambar okayy~ bukan nak berLagak, just nak share inspirasi deco and ubahsuai rumah...tunggu tau~

2 comments:

LeSung baTu said...

ceh...igtkan upload da...sedih malaysiaaaa

CiK GorGeouS ! said...

LB : sabaQ naaa...tak amik gamba Lagik yaww~