Monday, June 18, 2012

Lagi2 NAZMI FAIZ MANSOR, i got your back bro !! :)


CG pegi kedai tadi nak beLi kudapan untuk buat stay up Late night and mase nak bayar, something caught my attention so much tapi CG dah nak baLik pun...so, sampai jee biLik dengan gagah perkasanya pegi googLe Latest news pasaL adik NAZMI FAIZ MANSOR and i saw this crap :



dan seriousLy, seLaku kipas susah mati or die hard fan omputeh kateenyeee,




I AM FURIOUS !!!!



grrrr ~



seriousLy, maLaysian medias...dah takde berita Lain kee nak Lapor dah ?? dia muda beLia Lagi baru nak harumkan nama negara kot by being accepted into pasukan boLa Luar negara which might show the worLd what MALAYSIANS might do weLL in the future...by any chance, media tak beLajar kee from what happend to khairuL fahmi che mat a.k.a KFCM a.k.a apek yang duLunya seorang keeper yang tajam tapi boLeh terganggu dek kerana cerita skandaLnya banyak sungguh nak dihebahkan oLeh pihak media...

my oh my, this kid had a wonderfuLL taLent and why don't you guys just Leave him aLone with his private Life and start to focus on perkembangan career dia nanti kat oversea sane nuh...tu Lagi bagus kot ??? come on Lah, he's onLy 18...kaLau apek yang umur 23 tuh pun boLeh tak tahan dengan scandaLss yang diperbesar2kan, ape tah Lah si kecik nie...

i mean seriousLy, jangan Lah buat story pasaL scandaLs orang untuk Lakukan papers anda...kaLau kehidupan peribadi anda asyik jadi buruan media, anda tak rimas ke ??? berak pon orang nak ambiL tahu....annoying !! so does he feLt...


come on Lah, masa hang muda2 duLu pun hang ade jugak bercinta sana sini...bezanya hang tak femes jee :)


*CG tatau ape pasaL tiba2 keLuar Loghat utagha...HAHAHAHAHA*


weLL NAZMI FAIZ MANSOR, i got your back !! *cheeewaahhh membajet dia ade masa nak baca* 







10 comments:

shazwan: said...

Manelah tahu dia betul2 playboy kee. hahahahaha.

lynn kamarul said...

nazmi faiz terlalu muda utk diceritakan kisah cinta more than kerjaya. better dia buktikan kemampuan dia bermain di padang dahulu sebelum org nak tulis gosip cinta beliau

lynn kamarul said...

nazmi faiz terlalu muda utk diceritakan kisah cinta more than kerjaya. better dia buktikan kemampuan dia bermain di padang dahulu sebelum org nak tulis gosip cinta beliau

CiK GorGeouS ! said...

shazwan : tak kisah Lah tapi dia pun ada kisah peribadi dia kan :)

LK : setuju, and that's why press sepatutnya Lebih tertumpu pada kerjaya dia, bukan kisah gossip dia :)

Nur Aischa said...

kesian juga tgk nazmi faiz ni. muda lagi, sebaya aisyah pula tu. kihkih. tulaa, biarlah dia dgn kehidupan peribadi dia, asalkan dia mengharumkan bola sepak negara malaysia kita ^_^

CiK GorGeouS ! said...

NA : true...jom2 sokong dia :)

NUR AYNIE said...

media ni takde benda lain ke nak letak dlm news? aduyai..=D

CiK GorGeouS ! said...

NA : tu Lah kan...sampai maLas nak baca, nyampah jee~

Syahmi Meon said...

gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

CiK GorGeouS ! said...

SM : thanks anyways :)