Saturday, June 9, 2012

Quick update yawww !! :)

ohoiiii...buLan ini adaLah buLan busy...nak jenguk bLog pon rasa bersaLah, FB bukak pun buat ape2 yang patut je...masa yang Lain Lebih banyak habis dengan tanggungjawab sebagai pengajar dan jugak peLajar *hikssss*

yang penting, update kaLi ini nak bagitahu satu dunia bahawasanya seLama satu minggu ini, CG daLam mode tak tentu haLuan Lagi hidup ikut dan jeee...dah macam tuh, emosi jugak harusLah kurang nak stabiL, yee daakkk ??

banyak benda nak story sebenarnyee nie tapi CG tunggu masa yang sesuai okayy :) baru jee habis minggu orientasi peLajar dipLoma UTHM hari nie...





p/s : saje update sebab mama and ayah pon tanye apasaL bLog tak updatee bagai...busy sangat gamaknyee kannn...hahahahahaha *tersangatLah canggih parents CG niee pun*


6 comments:

Yana Libra said...

rajin parents CG baca blog..hehe~ :)

CiK GorGeouS ! said...

YL : bukan rajin...staLker depa tuh...nak tau jugak ape anak dia taip kat bLoh niee haa...hehehe~

Syazlina Khairuddin said...

biasa la blogger nie..klu bz ssh la nk hupdet,,hii..ur parents mesti sgt sporting kan..

CiK GorGeouS ! said...

SK : hakhakhak...sporting sangat sampai ajak kaum kerabat Lain baca bLog nie...wuhuhuhuh~

oyenks said...

amboii adiik aku ni busy busy pung dok jugok update blog mung tu.
bagus! baru bangga akak sebagai senior :D

oyenks said...

amboii adiik aku ni busy busy pung dok jugok update blog mung tu.
bagus! baru bangga akak sebagai senior :D