Sunday, June 17, 2012

ehhh, seLamat hari AYAH :)


pin pin...pon pon...pen pen...

tumpang meLaLui tumpang meLaLui ~


jangan meLopong sangat Lah tibe2 buat terperanjat konon2 terkejut tenguk cowboy tak berapa nak maskuLin daLam gambar di atas....yeah, cowboy bawak 'baby' ini merupakan ayahanda saya...apa motip tempeL gambar bapak ??? sudah tentu Lah nak herep encik ayah menjadi feymes seperti anaknya *tee hee hee, jangan harap*

weLL, bukak FB bagai semua dok post hari ini merupakan hari bapa...since susah nak nampak wujudnya hari speciaL untuk kaum LeLaki, makanya CG dengan berbesar hati nak join rakan dan tauLan wish SELAMAT HARI BAPA kepada LeLaki LeLaka yang dah bergeLar bapa atau akan mendapat geLaran itu satu masa nanti :) waLaupun CG tahu ayah CG takkan heran pon kaLau CG tak wish SELAMAT HARI BAPA ini pada beLiau *yang penting CG and adik2 perform daLam hidup katanya* tapi CG yang degiL Lagi gedik ini tetap nak buat entry untuk hari bapa puLak *yeeLah kan, tiap2 tahun asyik2 pasaL omak den jeee, merajuk puLak si ayah yang jadi penyumbang terbesar kewujudan CG nie nanti, hikksss*


so hari ini CG saja nak teLL the worLd kenapa ayah CG adaLah awesome :

  1. beLiau merupakan map bergerak !! *kagum boLeh ingat segaLa jaLan nak ke rumah sanak saudara tanpa GPS*
  2. mcgyver di rumah *waLaupun tak semua nya sempurna, tetap benda2 yang rosak kat rumah dapat dibaiki*
  3. sumber rujukan IT dan gajet yang paLing best *tambah best biLa gajet beLiau akan diturunkan kepada anak2*
  4. sempoi dan tak suka protokoL bagai *Like father, Like daughter Lah kan*
  5. beLiau adaLah air, bukan yang suka meLanjutkan pergaduhan jauh sekaLi mencetuskan perbaLahan *tee hee hee ~*

Last but not Least, ayah saya awesome sebab ade anak nakaL macam saya *cooL tak statement CG ??? hahahaha* cukupLah 5 tuh...puji banyak2 confirm seLuar jeans ayah nanti tak muat pakai dah pasaL kembang snagat gamaknyee ~ ape2 pun seLamat hari bapa yaww !! :)



p/s : emak saya dah cukup cantik untuk ayah saya so mane2 perempuan siLa back off awaL2 *ngeee*

2 comments:

miss fluffy said...

hihi bila kipas-susah-mati nazmi dh bersuara..

CiK GorGeouS ! said...

MF : hikhikhik~