Monday, September 19, 2011

rumah terbuka ditepungkan ?? woott...woootttt....


yeah, seLagi mood raya tak habis memang segaLa rumah terbuka takkan meLabuhkan tirainya...sabtu dan ahad Lepas CG terLibat dengan program starting schooL untuk student2 degree yang baru masuk...CG dan kawan2 bertanggung jawab membantu pusat kaunseLing untuk mengendaLikan pergerakan peLajar dari koLej kediaman ke tempat program...mudah jee...bagi diorang naik bas, turun bas seawaL jam 7 pagi then boLeh baLik rumah buat ape yang patut dan kemudiannyaa buat benda yang sama pada petang hari nya untuk gerakan puLang...

semaLam, kitorang ramai2 teLah menyerbu open house kawan KKDK iaitu ieka rose *untungLaaa rumah kat BP sahaja* macam biasa, maLas nak menaip panjang2...mari scroLL dan tengok gambar dan caption sahaja...HAHAHHAHA~

okayy...ini adeLah geng2 yang menaiki kereta...8.06 maLam kitorang berkumpuL *jangan tanya kenape 8.06maLam* ade 6 buah kereta semuanya : avanza, savvy, wira ade 2, kanciL dan saga...memang awesomeLah !!

diikuti dengan penambahan ahLi2 bermotosikaL sebanyak 6 or 7 motor berkonvoi...totaL ahLi bermotor : 11 orang...ini menjadikan rombongan cik kiah pada maLam tersebut adaLah seramai Lebih kurang 40orang *nampak sangat maLas nak mengira*

berikut adaLah suasana ketika sesi meLahapkan diri dengan makanan2 yang dah sedia terhidang :
boLeh nampak kan betapa khusyuk nyee semua umat manusia makan tanpa menoLeh ?? *HAHAHHAHAH* menu menarik : Laksa johor, ayam KFC, bihun goreng dan fruit cocktaiL !! makan sampai Lebam kata bapak ieka rose =)

tuan rumahnyee adeLah yang memangku kanak2 itu yee...okayy, boLeh Laa tahan comeLnyee...HAHAHAHA~

dah settLe makan, kene tunggu masterpLanner sampai pLak bawak cake untuk ceLebrate birthday orang tua neh...HAHAHAHHA...actuaLLy birthday kak pah adeLah pada 14 sept tapi disebabkan awaL minggu tuh kami tak sempat nak ceLebrate, so ini Lah pLatform untuk ceLebrate birthday beLiau...okayy...kak pah nangis biLe kami ramai2 nyanyi Lagi birthday *thanx kepada baLa tentera ieka rose yang terdiri dari adik2 dan sepupu2 beLiau yang comeL2 beLaka*

sesi potong2 kek pon bermuLa dan kemudian diagihkan...ingat terLepas...seLet sket krim kat muka kak pah !! weehooo *muka bangga sebab berjaya !*

kak pah macam dah takut2 jee biLa orang ceLebrate birthday dia...ingat beLiau akan terLepas dari azab sengsara tradisi ?? HAHHAHAHA... *gambar ketika beLiau ditepungkan tak dapat nak ambiL sebab CG sibuk Lari menyeLamatkan diri*

happy birthday kak pah and terima kasih ieka rose for the open house invitation !! weLL, minggu depan rumah sapee yee kami nak serang ??? kawan2, jom pLan !! =)


12 comments:

CIK PARO! said...

wah bestnye..

CiK GorGeouS ! said...

CP : menghargai masa2 dan detik2 sebagai student =)

miszfazierra said...

wahh seronoknyee :D

CiK GorGeouS ! said...

miszfazierra : mmg happening dan pening diorang neh =)

blog-tips-kurus said...

sape minum berdiri tu? ish! ish!

CiK GorGeouS ! said...

BTK : HAHAHAHA...biasee Lah budak2 =)

LeSung baTu said...

amboi..seronok benau....uwarghhhhh

CiK GorGeouS ! said...

LB : harus dan wajib Lah nak seronok ! bhahaha~

Pezol Stylez said...

eeee..best nyerrrr (mood gedix)

CiK GorGeouS ! said...

PS : tak bagitau mode ape pon bLey agak dari gaya cakap...HAHHAHA~

ctk said...

waahhh...meriahnyerr..ramai betoi konvoi :D

CiK GorGeouS ! said...

ctk : haa...nie baru betuL konvoi =)