Thursday, September 15, 2011

ini sekadar aLasan...HAHHAHA~


okayy...seteLah beberapa hari bertungkus Lumus memuLakan semester baru nan indah dengan menyusun jaduaL keLas, kemas rumah segaLa *baru pindah rumah sewa*, settLekan insurans + road tax + service JEMANG, stabiLkan hidup dan bLa bLa bLa...sumpah sangat penat dan mood terus hiLang nak update bLog, FB segaLa...sekarang nie, si mata rabun yang dah meningkat usia nie dah susah sangat nak stay up sampai Lewat2 maLam...sejak2 pindah rumah baru nie, jam 11 maLam jek dah start ngantuk...6.30 pagi dah start terjaga...semoga rutin ini berterusan Lah gamaknyee =)

weLL, entry kaLi nie Lebih kepada menempek gambar sebabnyee tak kuasa nak membebeL panjang2 sebab nanti korang semua bosan puLak nak baca...so, Let's the pictures teLL the stories on what's happening daLam 2 minggu penuh pancaroba dan kesibukan meLanda CG *ayat bajet poyo macam bisnes juta2*

seminggu pertama :

geng2 trainer bersedia daLam training team buiLding untuk pembantu minggu haLuan siswa sesi 2011/2012 UTHM

sesi meLatih anak buah mendengar arahan ketua dan percaya dengan tindakan ketua masing2...memang keLakar sungguh tengok si buta2 sekaLian memimpin =)



seminggu yang kedua :

mengendaLikan minggu haLuan siswa intake degree 2011/2012...masa nie Last day, tengah senaman pagi bersedia untuk Larian kampus...

nie puLak pihak wanita yang semangat ! weLL, nak tayang masjid baru siap kat beLakang tuh jee...cantik ouh !!!

CG bersama2 group LDK 1 yang sempoi dan happening...masing2 sengaL macam kakak fasi nyeee...aLahaiii...rindu korang puLak =)

pose muncung itik istimewa dari kami...bak kiss sket =) *muahhhxxxx*

terserempak dengan geng miskuzie masa keLuar menghappykan diri Lepas settLe minggu MHS yang memenatkan tapi enjoy ! =)

jemputan open house di rumah kawam KKDK : firdaus zainaL di taman meLewar =)

geng2 kuntum2 bunga yang kembang bermangkuk mangkuk....

nie team gonjeng2 muka keLaparan...HAHAHHAHAHA~


weLL tu jek Lah yang saje nak kecoh2 kat sini...mood menaip kisah2 panas Lagi meLetup2 masih membara jee Lagi, beLum marak api....nanti biLa ade booster yang membuatkan CG nak taip entry meLetops2, CG akan taip dengan reLa hati dan tersenyum girang...HAHHAHA...tiLL then, teruskan mengikuti rapuan CG yang tiada kesudahannya =)

*okayy...nie Lah aLasan kenapa tak update bLog...boLeh terima tak ??? HAHAHAHAH*

10 comments:

Cik Eliza said...

uthm ,

hai kakak senior !

;)

CiK GorGeouS ! said...

CE : HAHAHAHA...hye adik junior !

Ema Razali said...

hahaha. pose muncung tu kelakar :D happening je semua org hihi ^^

CiK GorGeouS ! said...

ER : weLL, tu kena paksa ngan akak fasi dia Lah tuh =)

♥Aien Najwa♥ said...

wah besh nyer..(",)..
rase macam nk orientasi balek jer...

anisidayu said...

hai kakak fesi yg gojes! hikhikhik

CiK GorGeouS ! said...

AN : HAHAHHAA...orientasi best sebenarnye =)

CiK GorGeouS ! said...

anisidayu : HAHAHHA...Lempang nak ??

FIQUE said...

muke aku ade laaaaaaaaa... terharuu.. hihihihi

CiK GorGeouS ! said...

fique : tak payah nak terharu sangat Lah ! HAHAHHA~