Wednesday, November 14, 2012

orang comeL, Lagu comeL dan video comeL juga :)



sejak dua menjak nie suka sangat feeLing2 comeL biLa bersama baby2 yang comeL ini...adoiii..by the way, CG memang suka baby...nak2 Lagi baby yang behave macam budak kat atas nie...dah Lah baik, comeL puLak tuh...kemain pandai duduk diam2 ambiL gamba same2 ngan CG *hikkssss*

so, biLa dah feeLing2 comeL tuh...Layan Lagu pon mestiLah yang comeL2 jugak !! 

jom dengar sama2, video kLip dia memang super comeL jugak !!


ini version yang dapat sentuhan tangan AG COCO yawww...memang sentuhan miracLe Lah kan...CG dengar versi asaL yang originaLLy arrangement tasha and syed pon CG dah jatuh cinta dengan Lagu nie ape tah Lagi biLa dapat sentuhan jejaka hebat buat arrangement Lagu...terus terpengsan jatuh chenta !! serta merta jatuh cinta ke sejuta kaLi dengan suara budak tasha manshahar and syed shamim neh *hikksss*

CG suka videocLip dan Lagu ini, apa puLa kata anda ??


6 comments:

Cik Yaya said...

yaya pon suke lagu ni..suke dkt tasha n syamim jgk..hehe ;p

-comel la bby tuuu -

Alin Marlini said...

bulatnye mata

Aishah Jahirah said...

comelnya dia...CG naluri keibuan dah terserlah tu..hehee

cik gojes :) said...

CY : tuLah...CH pon suka mereka...sweet2 gitu...by the way, baby tuh memang sangat comeL !

cik gojes :) said...

AM : haaa...tuLah...cerdik je dia nie~

cik gojes :) said...

AJ : keibuan Lah sangat yee daakkk~