Sunday, November 25, 2012

cik gojes's fan cLub :)


assaLamuaLaikum and heLLo semua !! ehem...jom tengok transformasi CG nak ?? *tiba2* HAHHAAHAHA~ ini namanya otak tepu takde idea nak taip mukaddimah segaLa..

yeah, ini kesan editing semata patut putih kemain kan :)

weLL, hari tuh sudah check mata and dah buat pun spek untuk membantu tahap kerosakan mata CG nie...serius, memang patut tahap hampir buta gamaknye (-.-") just imagine, power sebeLah kiri adaLah 550 dan sebeLah kanan adaLah KOSONG...nampak sangat CG banyak menggunakan mata kanan seLama nie sampai mata kiri jadi Lazi eyes...furrr...by the way, abang kat FOCUS POINT ampang itu adaLah comeL dan pandai puLak bergurau...masa nak check mata daLam biLik geLap tuh, kemain Lagi CG kene Lecture supaya Lepas ini CG tak boLeh menghadap Laptop daLam geLap *hahahah, seLaLu sangat buat* dan wojib pakai spek kaLau nak buat aktiviti harian terutama sekaLi aktiviti yang meLibatkan tahap fokus yang tinggi...hadoiii, Leceh sungguh Lah aihhh~


terus rasa macam si budak nerd tapi tetap comeL dengan cermin mata kemain tebaL gini.

toLong Lah percaya yang CG kemain dah Lama tak merasa hujung minggu yang penuh aktiviti untuk diri sendiri...asyik keje, keje, keje sampai boyfriend pon Lari cari perempuan Lain yang tak banyak keje *HAHAHAHHA, kemain perumpamaan tak boLeh bLah sungguh* oLeh kerana newsfeed di FB kemain berderet upLoad pasaL twiLight breaking dawn part 2, kemain menggigiL kaki nie nak pegi tengok dengan segera...hari biasa kemain sibuk banyak kerja, hari ini dengan pantas berLari pegi tengok jugak !! *berLari konon, naik kereta cukop*

introducing, cik DAYANG. president CIK GOJES FAN CLUB *bhahhahhaa*

kiranya hari nie CG ditemani kak ngah CG dan fan cLub Lah konon pegi tengoh wayang *guLp!!* hamboiii...keLas sungguh ade fan cLub bagai CG neh *tsssskkk, mampu berangan jek* actuaLLy oLeh kerana dia nie antara member CG yang paLing semangat biLa jumpe CG, so member2 yang Lain pon terus kata dia nie CG punya fan..entah hape2 Lah...janji, i ade fan cLub !! *kidding2*

CG suka gambar nie sebab CG nampak kurus, okay..itu jee motif dia.

by the way...bagi pendapat CG, breaking dawn part 2 which is finaLe movie untuk twiLight adaLah super awesome *Lantak Lah orang Lain nak kata apee, bhahhaha* sebab ape dia best ?? sebab anak beLLa adaLah comeL dan tayLor Lautner adaLah super-hot !! jaLan cerita yang tak bosan and happy ending, itu yang penting...additionaL bonus kenapa cerita ini dapat two thumbs up dari CG adaLah kerana :

Lee pace a.k.a GARRET the vampire

serius, si GARRET ini teramatLah comeL dengan si perempuan voLtan itu...first time tengok terus jatuh cinta kaLi ke sejuta...muka aLa2 maskuLin gitu...wow !! so, bagi sesiapa yang beLum tengok breaking dawn, siLa Lah pergi...tak payah nak terpengaruh sangat dengan review orang...Lain orang Lain pandangan, yee dak ?? kaLau semua orang sama pandangan, kita tak payah ada badan berkanun kat dunia nie *tee hee hee*

12 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

wah! dasyat nye power mata! dah tahap buta dah tu.. ngeh3.. gurau! :D

btw, anis x sempat tgk lg twilight tu! hm.... :(

cik gojes :) said...

NSS : memang taraf buta pun dear ! HAHAHHAA,seLamat menonton Lah nanti yea :)

Cik Yaya said...

eheheh btol2...yaya pon bru leps tgok TWILIGHT ni..tetbe rase encem..ouch!! haha..

-cnteq baju cik gojes..ade dinner ke? ^_^-

zuhanif said...

tu la CG cantik sangat baju :) i like :P

cik gojes :) said...

CY : bukan macam..tapi memang :) hahahha...bukan ade dinner, just ade occasion je :)

cik gojes :) said...

zuhanif : hahahha...thank you...ehem...segan puLok ramai2 puji neh *tee hee hee*

iezayusof said...

bestnye akak boleh tgk twilight tuu >,<

ƒαиα❥ said...

i like your outfit , sgt lawa,,btw nk tgk jgk twilight.. tp xdpt .. huhu

cik gojes :) said...

iezayusof : hakhakhak...aLahai...cuti2 hujung minggu pegi Lari tengok wayang ngan famiLy :)

cik gojes :) said...

fana : hahahha..thank you dear :)

Bluewendy said...

chanteknya CG!! suke2!! kiut sgt2!!

cik gojes :) said...

bLuewendy : bhahahhaa~ terima kasih baby :)