Saturday, December 11, 2010

siLap bahu !

aku : u, kaLau i jadi bunge...u nak jadi ape ??
dia : mestiLah i jadi durinyee...cucuk2 sape yang datang dekat2 dengan u...
aku : owh !! i sukee...sukee sangat...sweet Laa u...errmm...kaLau i jadi buLan, u nak jadi ape ??
dia : mestiLah i nak jadi saintisnyee...
aku : dah kenape puLak ??
dia : supaya hari2 i bLey buat research pasaL u jee...
aku : awww...suke3 jugak...tapi...Lame Lah u !! tanyee jee Lah kat pakcik googLe kaLau nak tau pape pasaL buLan...ceyh...

Lepas bersembang aLa2 Loving gitu, kitorang pon berjaLan beriringan dipersisiran pantai smbiL beriringan...nak pegang tangan takot !! dosaa wooo !! haram !! kang tak pasaL bapak aku kerat tangan aku satgi...aLah...jaLan2 same2 nie pon dah romantik abis..dengan suasana pantai nie yang sangat Lah damainyeee...sunset Lagi u !!

penat berjaLan, kami duduk di persisiran pantai sambiL menikmati ketenangan petang..angin yang macam tau2 jee maLaysia semakin panas menghembus sepoi-sepoi bahasa...bunyi hempasan ombak petang bagai bunyi susunan meLodi indah jee...awww !!! memang seronok Lah keadaan nie dinikmati dengan orang yang tersayang...adoiii...entah biLee Laa kepaLa aku nie boLeh terLentok ke bahu dia...dia senyum jee...adeh !! cair aku...aku pejamkan mata untuk merakam memori indah nie daLam kotak fikiran aku...wuuuu...syiok !!

'u..bangun u..' suara dia ibarat tenggeLam timbuL jee...sayup2 jee aku dengar...aku terasa bahu aku di tepuk2 mesra...adehh Laaa...macam nak sambung tidur jee Laaa kaLau dia nie tepok2 aku...hek3...macam kanak2 sket..LaLaLaLa...'awak...bangun awak...kejap je' apasaL suara dia macam peLik Lagi Lain neh ?? *mode : kaget*

peLahan2 aku bukak mata...terasa mata agak berat untuk di buka mungkin akibat tempekan maskara yang agak ekstrem di situ...tapi aku tetap gak bukak mate...aku betuLkan duduk aku...ternyata...aku daLam bas KKKL daLam perjaLanan menuju ke kL okeh !!! mane pantai aku ??? mana dia ??? waaarrrrggghhh...aku LeLap atas sapee tadik ??? 'sori awak terpaksa kacau awak LeLap tadi...tangan saya kebas sket sebab Lame dah awak tido...skang da ok baLik...nak sambung tido ke ???' perLi kee apee dia nie...wuuuuu... janji maLu !!! sampai sudah aku tak tido..kejap jee Laa...15 minit Lepas tuh dah sampai bukit jaLiL...

adoiiiyaiii....memaLukan sungguh hari nie...turun jee bas, keLam kabut aku jaLan nak gi Lrt..aku dah say sorry okeh tadik daLam bas...mane Laa aku nak tau yang aku tengah bermimpi indah bersama2 orang Lain...owh !!! maLu...bLushing aku dah setebaL bLusher dah agaknyeee...macam Lori bLusher terbaLik depan umah !! nasib baik bukan budak uthm...huuu...sampai2 jee rumah terus rase macam maLu giLe berkoyan2...

moraL of the story : jangan banyak berkhayaL okeh kawan2 !!

2 comments:

- Ma StOrY - said...

wahahaha...
seronok lar cerita nie kak mirad...
wat sendiri kaa..?

Me3raD mYraD said...

cerita benar Lah neh..bru semaLam jd.huhuhu..