Friday, December 24, 2010

i dreamed of u..

oh ! saya jarang bermimpi okeh... *berangan ye sLaLu* ...mimpi nie i can say it's Like a story that onLy we can have it whiLe sLeeping...berada di minda bawah sedar Lah...aku penah dengar yang mimpi nie terjadi sebab roh kita bertemu dengan orang daLam mimpi tersebut atau roh kita pergi ke tempat di mana kita berada daLam mimpi tersebut...biLa kita bermimpi, andai kita bangun pada esok paginya kadang2 kita boLeh ingat dan kadang2 kita tak ingat...kenapa ?? tak tahu Lah puLak..nanti aku kaji okeng !! *giggLes*

ada jugak orang kata kaLau kita rindu pada seseorang sangat2 pun akan terbawa2 daLam mimpi sebab figura orang itu akan seLaLu bermain daLam otak kita sehingga membawa ke minda di bawah sedar...wah !! menarik...mungkin ape yang aku mimpikan semaLam, sebab rindu...kot ?? i don't know either..dah kata pon pertembungan roh kan, tapi ALLAH itu maha bijaksana...tak semestinya setiap roh yang berjumpa tuh akan ingat siape yang dia jumpa...kaLau ade 7 orang daLam mimpi tersebut, besar kemungkinan hanya 2 atau seorang yang akan ingat...kadang2, takde sape yang ingat...wahhh...Lagi bertambah menarik neh !! =)

berbaLik kepada mimpi yang aku aLami semaLam, some of the charachter i'LL consider it as private and confidentiaL...maLu !! *giggLes*

badan, otak dan mata maLam nie Langsung tak nak bekerjasama...otak kata 'jom tido' tapi mata masih nak meLekap pada skrin tv kat biLik, badan puLak resah geLisah ajee...tiba2 mata makin Layu even tv stiLL on Lagik...akibatnya, terpejam jugak...tak Lama pon, bukak2 baLik mata, diri ini dah berada kat sebuah taman yang sangat cantik...
bingung kejap...rasenyee macam tak tahu pon ade kat mane nie...i'm hoLding a bunch of baLLoons with variety of coLours...usya2, beLon ade 7..merah, jingga, kuning, hijau, biru, indigo and ungu...ini kan.........warna peLangi ?? what the heLL i'm wearing a dress yang ade ropoL2 neh ??? weLL, beLasah jee Laa jaLan2 sambiL bawak beLon2 tuh even otak neh bLurr kejap...sampai kat hujung jaLan, aku dapat tangkap bunyi orang main gitar...yess !! Lagu itu...aku macam penah dengar...sangat famiLiar !! *dah tentu2 Lah aku takkan bagitahu Lagu apekah itu..giggLes* aku jaLan Lagi ikot Lagu tersebut sambiL mencari-cari gerangan orang yang main Lagu itu...jaLan2, jumpa !! sangat terkejot..
definiteLy Lah bukan orang seperti gambar di atas kan !! it's him...yee dia...sapee ?? *mestiLah rahsia..hohoho* i was surprised to see him but he Looked at me Like he's expecting me...so caLm, cooL and of cause, inviting...he continued his pLay, the song i aLways wanted him to pLay with the guitar...without a word, i'm enjoying every singLe note he pLayed...it's a perfect meLody !! i can't remember when i started to sing aLong with him... *giggLes*
aww..best okeh if i have another guitar on that time so i can tune it together and have such a beautifuLL music arrangement created by us together...we waLked together arm to arm and i can feeL the warmth of him wrapping me through the coLdness of december's air...the steps we made Lead us to the sea shore...and that's where...
*oh2 !! it's very romantic okeh !!* that's where he kneeLed, hoLd my hands and deepLy Look into my eyes...i can feeL my heart skipped a beat or maybe two...rosey pink on my chick...'wiLL u....'
and that's the time pakcik ikLan keLapa dara kat tv3 neh mengejutkan aku dari tido !!! arrggghhhh...stresss betoL Lah !! baru nak Loving2, seronok2 daLam mimpi pon jadi Lah...nak harap jadik kat reaLity worLd agaknyee memang tak akan Lah kan...haih...pesanan penaja : kaLau dah nak tido tuh, siLa Lah tutup tv...jahat tv neh...ganggu mimpi manis orang aja...
-mimpi pon ok Lah kan dari takde-

21 comments:

Anonymous said...

i know okeng... hehe

abg tyy

Anonymous said...

wooott... woottt !! :D

Me3raD mYraD said...

abg tyy : bagus u know...rajen abg tyy jengah mirad mengarot yek..bagos2~

anon : why3 ??? hahaha =D

zharif fikri said...

waiiiioooouu!!!! interesting,,

Me3raD mYraD said...

en.zharif : hohoho...merry xmas~

zharif fikri said...

haha mery xmas..

Me3raD mYraD said...

en.zharif : pLease drop my xmas present at my doorstep tonight okeh =)

zharif fikri said...

yess i would . waiting for my present oke n i will leave the bill payment too

Me3raD mYraD said...

en.zharif : oke...the payment wiLL be done by u in the bLink of my eye..*wink*

zharif fikri said...

wahh . i'll never tempted to ur bright eye . payment is payment .

Me3raD mYraD said...

en.zharif : oh ! reaLLy ?? i bet u can't resist my temptation !! *poyo*

zharif fikri said...

yeahh. im sure..kenapa tidak =)

Me3raD mYraD said...

em.zharif : pada saat ini haruskah saye bLushing giLe2 ?? siyes tak tau nak react apee...(-.-)

zharif fikri said...

cecece . knape pulak ???
ur hadiah free of cas je..
btw . bile my s******** nk dpt ea??

Me3raD mYraD said...

en.zharif : hurmm...yoLah itu...haah Laa..esok sudah cuti...nampak gayanyee minggu depan baru bagi kot ?? hahaha...straight bagi depan pintu umah~

zharif fikri said...

caitt...
dah berbulu tggu.
janggut pon da 7 8 kali shave..haihh

Me3raD mYraD said...

en.zharif : biaQ pi Lag buLu tuh..baru 78 kaLi..takpee..i ske bau Laki baru abes shave...shave untuk kaLi yang ke 100 nanti baru sampai kot~ =)

zharif fikri said...

makk ai..lame lg la cenggitu..
woott2..hah! bau sape punye??
wohhohoh..kantoi suda.

Me3raD mYraD said...

en.zharif : mane Lame..kejap jek Lagi..hahah...Laa..mestiLah bau u..(~__^)

zharif fikri said...

haha.. shhhh..

Me3raD mYraD said...

en.zharif : owh ! rahsia yek ?? *ok2..shh*