Wednesday, September 8, 2010

seLamat hari raya !!

akhirnye aku ade jugak kad raya nak bagi kat korang semua...bukan maLas nak edit sendiri tapi...ini Lah nasib menumpang kasih di Laptop orang...Laptop ayah, siLee Laa paham..tak reti gune advance photoshop dye..seLaLu gune photo scape jek...hehehe...Laptop adik puLak, haram takde pape software untuk editing..makanya, mintak kat pakcik googLe jee Laaa..so, terima jee Lah dengan hati yang terbuka...namun, kad ini santek jugak kan~~
bahek Laa...orang semua dok asyik tag2 gambar kad raye jee kan kat facebook...aku nie bukan apee, biLe tag ramai2 kang nanti notification kat facebook tuh jenuh Lah merah jek...beLom Lagik campo goLongan2 orang yang menyembang entah hape2 ntah..Lari topik suda~makanya, Lagik seLamat kaLau aku Letak kat bLog sahajee...yang nak repLy pon takkan ade notification, yang nak bace sahaja pon tak ade masaLah...Lagi pon, kaLau tuLis kat bLog bLey Lah aku membebeL panjang berjeLa sikit...ngiahaha~`

di kesemptan ini, saya AMIRA BT ADNAN a.k.a MIRAD ingin mengucapkan seLamat hari raya aidiLfitri kepada semua umat isLam yang menyambutnya...kawan sayee ade beribu, sedara mara saye pon tak terjangkau niLainya untuk sayee kira...maka sayee akan sekaLi gus memohon maaf andai ada terkasar bahasa, atau terguris hati dek perangai saye yang memang tak makan saman nie...hehehe~~

kepada:
MAMA & AYAH - nanti kite mintak maaf time raya Laa yea...banyak sangat kaLau nak senaraikan kat sini...*owh sadis*

CIKGU2 & LECTURERS - mintak maaf andai sepanjang tempoh mengajar banyak perkara yang tak memuaskan hati...saye budak baru beLajar, kaLau saLah toLong tunjukkan...saye memang kuat memberontak...ampun~

KAWAN2 SKA & SRAKMA - seLamat hari raya untuk korang...kaLau adee rezeki nanti kitebuat reunion Lagi eyh ?? kaLi nie grand sket~~

KAWAN2 SERATAS21 - sLamat hari raya jugak untuk korang2...waLau tak dapat join reunion hari tuh tapi jiwa aku tetap seratas21 forever...sangat2 rindukan korang untuk berbuka sama2 macam kat sekoLah doLu2 and tengok perubahan korang...insyaaLLah next reunion i'LL be there...yang dekat oversea tuh pon jangan sedih2 beraya kat daLam keLas ke hapee...peLuang hanya sekaLi...raya, setiap tahun pon ade...miss u guys~~

KAWAN2 KMM - especiaLLy kepada bLok B5 wing A and dak2 praktikum F3P1, seLamat hari raya, maaf zahir batin...even setahun, mengenaLi korang adeLah anugerah terindah...semoga semua akan berjaya daLam bidang masing2..

KAWAN2 3BPC & UTHM - seLamat hari raya buat semua...kite kawan sampai mati...strive untuk next2 assignment and tests Lepas raya nie...pape pon kitee enjoy raya duLu...mintakmaaf atas ape2 perkara yang dah aku buat yang korang tak sukee... =)

KAWAN2 KKDK - dengan korang aku membangun, dengan korang jugak aku jatuh, dengan korang aku bertatih kembaLi mencari semangat yang hiLang...cahaya aidiLfitri ibarat cahaya yang korang bagi pada aku...sesungguhnya niLai kasih antara kita semua tak ada niLai wang ringgit yang dapat di baLas...kaLau aku mati pun hari ini, aku redha sebab semua yang aku nak buat dah aku Lakukan dengan korang semua...mintak maaf Lah pada semua yang pernah aku sakiti...maaf zahir dan batin...semoga ukhwah yang kita cuba pertahankan seLama ini menjadi satu ikatan yang semakin kukuh !! i Love u aLL ~~ i mean ALL !! sangat2...

KAWAN2 YANG DIKENALI DI MERATA2 TEMPAT - ade jugak titLe ini kan ?? ahahha~~hurm...jumpa di mana2 sahaja aku akan membuat kenaLan atau sedap Lagik namanya kawan...berjumpa ketika program, kenaLan atas kawan yang Lain mahupun di mana2 sahaja yang mengenaLi diri ini, seLamat hari raya...senang2 add Lah di facebook Mirad Myrad...saye sayang anda semua juga !!

**dah macam artis pLak aku nie...ahahah~~

5 comments:

Sophia Rani said...

myraddd...... selamat hari raya... ;)

Me3raD mYraD said...

hye sohie !! seLamat raya jugak..mawu duet raya taw nanti ~~

HanYa DiriKU.... said...

selamat hari rayaa myraddd..maaf ye kalau terkasar bahasa,,tersalah tutur bicar ngn kamoo...:)

FIQUE said...

selamat hari raya mirad....

Me3raD mYraD said...

abg nazry: happy raya too
abg capix: maseh~~seLamat raya juge..kem saLam kak sya~