Tuesday, September 7, 2010

jahatnya kamu !!

hurm...nie nak cerita sikit nie...haih...bukan senang kan orang nak cerita benda2 peribadi nie..hahaha~tak de Lah peribadi saangaaat meh...ramai orang tahu aku nie memang banyak main orangnyee...main in terms of not being serious, especiaLLy in reLationship...yeLah, dekat semua LeLaki aku kate aku panggiL: sayang, darLing, honey, hubby and so on...pada semua Laki aku kate: 'Love u', 'miss u' and what so ever thing...
the point now is, bende2 yang aku buat nie Lah yang makan diri baLik meh..adeh..
  1. i don't know he existed before this untiLL i met him somewhere...
  2. he's nothing for me untiLL one day i when i met him somewhere, my heart beats so fast and i'm sweating !!
  3. from that moment i feLt something different upon him...
  4. okeh..every day, every hour, every minute and even every second of my time i kept on wondering why am i feeLing something's missing and keep on thinking about him..
  5. dia masuk daLam dunia aku yang serba tenang tanpa aku sedari dan tanpa dia ketahui...
  6. i can't resist his charm..
  7. he's not handsome nor cute but he got his own styLe that make my heart meLting...he's cooL dowh !! super cooL !!
  8. i don't even know his name before, i know nothing about him but that makes me even thriLLed...
  9. my friends who knew about this aLways went Like this: 'mirad, he's totaLLy out of your taste' or 'apasaL taste kau kaLi nie unik sangat ?'
  10. aku jarang maLu dengan jejakas but he makes me shy everytime i Look at him or even worst his picture !!

owh !! sangat peLik perasaan ini sehinggakan aku terpaksa beberapa kaLi menahan diri dari membuat perkara2 yang di Luar normaL aku...i'm not egoistic but i'm practicaL...i tried to teLL him that he's the one but sometimes i'm just afraid that we might not be friends anymore in the future...i'm soo not afraid of being rejected because beLieve me, i've gone through it a Lot and i'm ready once again...owh !! what am i saying ...so, this Lyric here actuaLLy fits my situation..ngahahhaa~~

Lagu Jahat -- Stacy AF6


Aku sudah serik bercinta

Kerna asyik berakhir dengan kecewa

Tapi sejak hadirnya dia

Semua sistem kawalan kini terdedah

Kepala kata jangan gelojoh (no)

Hati pula kata pergi (go baby go)

Benarkah cinta itu buta

Kerna tak nampak apa selain dia

chorus

Aku aku

Bagaikan sudah terkena mantera cinta

Dari manakah kau datang menyerang

Diriku diriku

Yang disangka kebal

Oh jahatnya kamu

Jahatnya kamu

Engkau engkau

Penyebab diriku terigau-igau

Kini ku terbayangkanmu hampir setiap waktu

Ku mahu ku mahu denganmu selalu

Oh jahatnya kamu

Jahatnya kamu

Apa agaknya sudah jadi

Pada ingkar untuk tak bercinta lagi

Walaupun belum bersedia

Tapi hatiku mendesak dan menggesa

Ulang korus (2kali)

Jahatnya kamu

Jahatnya kamu

5 comments:

Anonymous said...

mirad.. abg da tau sapa org itu... hehe

from tyzar

HanYa DiriKU.... said...

sapa abg tyyzar..huhuhu

Me3raD mYraD said...

abg tyy : sapeekah ??? abg tataw punyee...rare nie...hahaha~~
abg nazry : chaiittt...tanye2 orang Lak~~

Juzu said...

somehow..
i like the songs lyrics..
it suits my situation rite now..
huhu.. :)

Me3raD mYraD said...

juzu: yeah ! it fits me aLso...same here~~