Sunday, September 5, 2010

makan dan makan Lagi...

okeh2...mesti korang katee terok betuL aku nie...keje tayang makanan2 jek time buLan2 puasa nie kan...hahahha~nak buat camnee...semaLam berbuka dengan member2 sekoLah Lamee..and that steamboat pon orang beLanja...so, today, my dad puLak beLanja makan besar...ngiahahaha~~we are going wester today !! perghh...i'm craving for the fish and chips...akhirnyeeeee !!!

this is my meaL...fish and chips yang sedap tak hengat...
makan2 pastuh Lawan puLak dengan appLe juice yang superb ini...

my mum order garLic bread..uuurrrmm..yummy, but tak bLeyh Lawan pizza punyee Laaa...heee~~

this is my younger brother's punyee...chicken chop sizzLing...macam sedap~

yang nie si buncit tuh punyee...chicken chop mushroom...
pergh...makan semaLam pon macam nak pecah perot...hari nie pon senak jugak perot sayee...waaa...u guys asked me to sLim down but u guys aLways feed me with Loadz of unheaLthy foods tau...so, bukan saLah sayee kaLau sayee bertambah gemok *tak nak saLahkan diri jugak*

4 comments:

Ogy said...

adess ni yg lomah kalo terjah blog ada gambo makanan nih...hik3

Me3raD mYraD said...

ogy: ahahaha...xpeLah...tapi makan memang best taw !! ahahaha~~

aNieCe said...

peh..mane boleh aku bace entry ko ni time aku pose siot!!!

Me3raD mYraD said...

anis: harap bawak banyak2 bersabar...bukan sLaLu aku tayang gambo makanan~~ heee...