Sunday, September 5, 2010

fLaming steamboat~~

hye aLL !! seriousLy i have a pLeasant time hanging out with my girLas from seratas 21 yesterday..even ade sket masaLah teknikaL before nak sampai kee sunway tersebut such as : i have to get my job done first which cause me Late to fetch bibu and dina and boLeh puLak sesat sebentar untuk mencari rumah aLia...whatever pon, thanx to bibu sebab jadi co-piLot sayee...
here goes the story...Last week aku macam rasee tak best jek sebab tengok picture2 runion mereka...so untuk mengubat hatiku yang Lara ini, aku pon ajak jee Lah mane2 girLs yang masih berbaki dok kat kL nie untuk bukee puase same2...even i know tetap orang yang samee akan datang tapi aku ajak jugak, because diorang Lah kawan sampai mati aku...heee... *touching*
muLe2 aku ingat yang confirm nak datang just girLs sahaja sebab invitation aku ke atas perempuan...but i'm gLad that adee jugak 2 jejaka macho yang ikot sekaLi... *bertambah touching* sampai2 jek kitorang pegi confirmkan duLu booking yang dah aina buat ( thanx aina even tak join skaLi ) maka, yang adee semaLam untu 1st phase bukak puase adeLah : mirad, aLia, bibah, deena, addy, iecha, farah radzi n bun, eza, zain and amin...heeee...yee...2 yang beLakang ituLah jejakass...

nieLah kitorang after confirm bookin...deena, mirad, iecha ngan aLia...

after that kitorang menapak baLik masok ke daLam pyramid and cari ape2 untuk dimakan time bukak puasa...so kitorang berpecah sekejap and jumpee baLik dekat main entrance ke sunway Lagoon...styLe jugak Lepak2 sambiL bersiLee dekat situ...perghh...memang santek Laa pemandangan nyee...so, we have chit-chat sambiL makan2...sangat banyak perubahan pada mereka, especiaLLy seteLah Lamee tak berjumpee dengan zaid, amino and iecha...about daLam jam 9.00 kitorang pon gerak Lah kee fLaming steamboat ( tak best muLe2 pasaL farah and iecha tak dapat nak join...kurang orang sudaa ) tapi biLee sampai saneee....

semua makan tak hengat...muahahahha....sedapnyeeee !!! memang enjoy habis Lah makan kaLi nie...hurmmmtibe2 teringat, ade time tengah2 kitorang sembang2 tuh, memang agak memekak sket bunyik2 wiseL pakcik LaLu Lintas itu...tibe2 si amino bLey come out with diz statement : 'sapee puLak yang man boLa kat sini ?'...everybody was stunned and terdiam sebentar..sumpah!! Lawak...bangang punyee amin... *teringat sampai sekarang*

makan2 Lagik sampai perot nak pecah...habis main course, makan dessert Lak..ice-cream...waaa !!! best2...macam2 fLavour~~mint+strawberry+mocha+cokLat+durian...banyak Lagik tapi dah tak mampu nak teLan...ngeee....

the guy who Looks cooL atas nie adeLah manusia yang teLah beLanja kami semua !!! waaahhhh !! berdarah hidong meh...zaid...timee kasih...aku memang sukee usik kaw...kaw jangan terasee yee...pape pon u Look different sekarang...it's a good different anyway...( aku puji bukan sebab kau beLanjee tau...ikhLas nie !! )

next kitorang pon puLang ke rumah masing2...huuu...memang best Lah dapat jumpee dengan korang...even baLik dari UM itu aku bLey tersesat seketika, namun dapat jua sampai ke rumah..pape pon, u guys are the best !! kawan sampai mati~~

2 comments:

[aLia-nL] said...

segan jap.budak yang tak tau jalan nk balik umah sendiri.hoho.

Me3raD mYraD said...

ahahahhaa...saba...Lek ah Leyaa...Lame2 nanti budak tuh taw La jaLan baLik umah sendiri nanti~~