Saturday, December 1, 2012

future styLe of furniture in demand !! :)


heLLo peopLe !! happy weekend !!

tapi CG tak berapa nak happy jugak Lah even weekend sekaLipun...pasaipa ?? pasainya, semua kerja nak kene settLe before duedate next week...kaLau kerja tak siap, there wiLL be no cuti for me next week...giLa tak cuti ?? mahu kene kejar sampai ke hujug dunia dengan kazen tersayang sebab tak datang engagement day dia *fuhh fuhh fuhhh, tiupkan Lah semangat rajin kepada CG sekarang*

disebabkan agak mereng dah buat kerja sampai berpinar pinar mata, so CG suka browse 9gag kaLau agak2 macam dah sampai tahap stress..anybody eLse suka baca 9gag ?? *sepp sket* kadang2 waLaupun postnyee banyak yang beruLang atau tak berapa nak keLakar or CG tak berapa nak paham *konon otak suci aaaa* tapi ade jugak new things yang agak menarik bagi CG kaLau ada kat maLaysia, khusunya kat rumah CG *hikhikhik* so, nie antara benda yang CG rasa cooL Lah kaLau ade kat rumah tercinta :

meja bentuk disket, how cooL was it ?!

agak macam cLassy kan ?? and muLtifunction jugak...kaLau nak suruh PUAN EMAK or ENCIK AYAH beLi confirm boLeh mimpi di siang hari je Lah kan memandangkan mereka Lebih suka konsep rumah yang nampak homey and buLky with furniture berasaskan kayu jati kemain payah nak bersyeLek bagai tuh. so, impian nak ada furniture yang comeL2 and banyak function ini akan di forward kepada penggunaan di rumah yang bakaL CG duduk dengan husband Lah gamaknye *tee hee hee*

oLeh kerana CG nie budak construction, so memang nampak Lah yang sekarang tengah sibuk duk nak buat rumah atau Living space yang pakai green materiaL sebab kononnyee tak nak banyak gas2 beracun terbebas daripada current materiaL yang diguna pakai...so dat, satu hari nanti tak mustahiL rumah yang besar jamban pun harganya meLambung tinggi sebab maLaysia kini pon kemain menigkat kepadatan penduduk...makanya, CG kene ready nak beLi furniture yang muLti functionaLa tapi masih cute dan fit in ruangan yang sempit dan keciL *seee, how i see things in the future..hikkss*


booksheLf with fitted sofa...hamboiii kemain eLegant nie ! must have !

kerusi yang boLeh simpan barang daLamnye...i thing, i'm going to use to stuff anak2 punya barang mainan..heee

ini maybe sesuai kat guest room kot...boLeh duduk, agak2 nak tido, boLeh change into katiL...doubLe decker Lagi !

kaLau korang2 yang ade impian nak rumah yang Less furniture tapi masih ada ciri2 cuteness overLoad and modern, korang dah boLeh start cari furniture macam nie untuk stuffed i your house...especiaLLy those yang duduk kat apartment atau yang nak hiar biLik2 tapi tak tahu nak Letak ape dah...CG tak tahu Lah kiLang furniture kat maLaysia dah ade ke tak, tapi rasenye, kiLang2 dah boLeh start fikir ke depan untuk benda2 furniture nie sekarang...sebab satu hari nanti, CG yakin ianya akan menjadi satu market yang sangat tinggi niLainya !!

peace yaww !! :)


6 comments:

eitcha,IM said...

memang style..eca pun suka :)

cik gojes :) said...

eca : kan..cooL habes ! :)

Cik Yaya said...

wahh mmg cool la kan cik gojes lau ade kt rumah mcm ni..fuhhh

cik gojes :) said...

CY : rase macam tak nak keLar rumah dah kan ?? hahahah :)

-meeSUPERGIRL- said...

one day . In Syaa Allah ;)

cik gojes :) said...

mee : tu Lah kan...doa2 Lah CG dapat husband yang memahami citarasa CG :)