Thursday, December 27, 2012

apa itu perasaan ohsem ??


tahukah anda ape itu perasaan yang ohshem ?? bagi CG, ianya adalah :

  1. tengah panas berpeluh2 tiba2 angin bertiup dari kipas yang maha laju lalu mengeringkan ketiak kau yang basah *okayy, geli*
  2. tengah dok mengidam nak makan blueberry cheesecake, tiba2 ade orang belanja...bukan setakat blueberry cheesekek SR sahaja, malah dapat strawberry marshmellow lagik *ini adalah kerana tukang belanja lupa which cake yang CG kemain craving berbulan2*
  3. angkat barang berat2 kemain, tiba2 ade manusia baik hati nak tolong angkat barang. *faith in humanity restored. hikkss*
  4. belek henpon mahal tiba2 dapat mesej dari crush kau *sorry, kak yong single. ehhh* boleh melompat sekarang.
  5. tengah2 lapar baru balik dari travel, omak kau masak lauk feveret kau. ini adalah masanya makan tanpa menoleh. *hehehehe*
  6. tengah sakit perut yang super sakit masa tengah drive, sampai rumah semua pintu dah siap di buka and boleh berlari dengan halaju cahaya sebab nak membuang yang amat sangat *hikhikhi*
  7. doktor yang rawat kau kat klinik or hospital adalah doktor yang muda, cool dan hensem / cantik. terus sehat serta merta *lalalala~*
  8. tengah dok haus, tiba2 orang offer air yang kemain sejuk sroot2 mengalir masuk tekak *heaven*
  9. tengah buat kerja lalu tertidur sebab penat gila. bangun2 tido, tengok semua kerja sudah siap and kau pun dah beralih tido atas katil dari meja yang berselerak *awww*
  10. shopping2 barang dalam keadaan sale yang menggila. tiba2 semua jenis pon beli kemain banyak *ya allah, tolong lah faham seronoknyee tahap ape ntah*

hikhikhik...so, itu antara perasaan ohsem menurut CG. anda pula bagaimana ?? :) cube share sket ~


2 comments:

myfreeminded said...

Emmm, tengah duk penin2 lalat cmnr nk tambah budget bt persekolahan anak2 tetiba majikan announce dapat bonus. :) boleh ke situasi ni apply untuk feeling ohsem ni ms gojes?

cik gojes :) said...

myfreeminded : oh ! boleh sangat lah tuh :)