Thursday, November 11, 2010

org Lain buat, awak tak buat~

saya tengok ramai orang keLiLing saya keLuar dating seLaLu...biLa saya bagitahu awak, awak geLak jee... *tak nak jumpa saya Lah tu*

saya tengok ramai orang biLe dating tuh mesti berkepit macam beLangkas...jeLes Lah jugak sebab diorang mesra...biLa saya bagitahu awak, awak senyum ajee... *maLu Lah tuh sebab saya tak cun*

kaLau coupLe Lain tu, hari2 borak kat hp berjam2 even Lepas jumpa...semua bende diorang kongsi sama...biLa saya bagitahu awak, awak diam jee... *tak suke cakap dengan saya Lah tu*

kaLau bukak FB tuh susah betuL nak nampak notification dari awak...orang Lain tu, kaLau boLeh nak bagitahu 1 dunia yang diorang bercinta...biLa saya adu kat awak, awak sengih jee... *nak cari perempuan Lain Lah tu*

saya tengok perempuan Lain tak boLeh Langsung Lepaskan hp tuh, sebab boyfie diorang seLaLu message...biLa saya cakap kat awak, awak tak Layankan pon, Lepas tuh tukar topik Lain... *sibuk message orang Lain Lah tu*



beberapa hari Lepas saya merajuk dengan awak sebab awak tak kisah pon apee yang saya bagitahu kat awak tu, awak buat semua yang saya bagitahu coupLe Lain buat...


sehari...wah !! seronok raseenyee sebab macam dapat semua perhatian dari awak !!


seminggu...kadang2 rasa macam maLas puLak nak repLy!!


sebuLan...aduh !! rimas Lah !! macam takde keje Lain...


Lepastuh saya bagitahu kat awak eLok2 yang saya nak awak stop...awak senyum je, Lepastuh tanya saya : 'kenapa puLak? duLu awak yang nak saya buat semua tu?' saya pun jawab : 'saya macam rimas puLak'


kemudian awak bagitahu saya :


saya jarang nak kuar dating dengan awak sebab saya takut seLaLu jumpa akan buat awak bosan dengan saya dan jugak biLa keLuar berdua, akan ada syaitan yang menghasut anak adam nie...sebab saya sayangkan awak...

saya tak nak pegang awak duLu sebab saya taknak ambiL yang bukan hak saya...biar saya tunggu kita jadi haLaL duLu baru saya tak teragak agak nak sentuh awak...sebab saya sayangkan awak...

saya bukan taknak caLL awak hari2 cakap Lama2, saya nak !! tapi suara awak merdu sangat sampai saya takut nanti saya Leka asyik bayangkan awak...saya taknak awak jadi orang yang bawak saya masuk neraka...saya sayangkan awak...

saya nak bagitahu satu dunia, kaLau makhLuk pLanet Lain tahu bahasa kita pon saya nak diorang tahu saya sayangkan awak...tapi kata2 di FB tak terLuah saya nak sampaikan kat awak...saya sayangkan awak...

saya nak hantar seminit sekaLi message tau nak bagitahu setiap saat saya ingat kat awak tapi saya tak nak awak rimas dan terganggu buat benda2 yang Lain macam beribadah, berbakti pada orang sekeLiLing dan beLajar...saya sayangkan awak...

mungkin agak cLiche biLe saya kata semua nie tapi saya cuma nak awak tahu, waLau saya tak nyatakannnya, saya memang sayangkan awak !! ape yang orang Lain buat tapi saya tak nak buat sebab saya nak ia menjadi sesuatu yang istimewa orang Lain tak buat =)



**cinta, kasih & sayang tak perLu di ucap sebab kita mesti akan tahu dan rasa biLa masa itu tiba (nikah)

gugur jantung saya..i heart u

2 comments:

illynne said...

betul tu..i agree!!

"saya tak nak pegang awak duLu sebab saya taknak ambiL yang bukan hak saya...biar saya tunggu kita jadi haLaL duLu baru saya tak teragak agak nak sentuh awak...sebab saya sayangkan awak..."

sgt suke yg ini! sbb nanti da kawin, lebih dr seribu kali nikmat! :)

Me3raD mYraD said...

whoaaa...betuL2..bukan nak kate saye aLim, tak Lee, bertepuk bertampar tuh biase Lah...tapi kaLau 24/7 jumpee nak pegang tangan, rimas tau..nanti Lepas kawin bukan kate pegang, nak cuit pon takmo...takmo Lah gitu kan~ hahaha~