Sunday, October 14, 2012

ini bukan im4u dah...ini we are for you :)


heLLo everybody...a QUICK update dari CG *nampak tak mengeLat tak mengeLatnyee CG* weLL, orang macam peLik kenapa CG suka sangat kerja bahagian EVENT, jadi FASILITATO Lah, TRAINER Lah dan yang sewaktu dengannya...ini adaLah kerana masa tu CG akan seronok invoLve dengan ramai orang dan menyaLrkan ILMU dan KEGEMBIRAAN kepada orang ramai...Lebih2 Lagi kepada adik2 kecik yang akan menyambung generasi kita :)

nak mengeLat Lagi, meh tengok a few pictures sepanjang program *sigh* uruskan event adaLah antara kerja yang membuatkan CG takde Life ohkayy...but i Love it most :)






so, jangan tanyaLah kenapa CG tak berhenti jek buat kerja2 event management, fasi, trainers bagai nie padahaL kerja memang penat....tahu tak korang bahawa muka2 happy cLient dapat membuatkan penat kita hiLang...seriousLy :)

tiLL then, bubbye ~

2 comments:

ERNA said...

betul2..saya rindu utnuk berprogram lagi

http://alongwawaerna.blogspot.com

cik gojes :) said...

erna : sabar yea...ade rezeki join Laa :)