Monday, August 23, 2010

support fatheen nabiLa~

ok Lah, diz entry is speciaLLy dedicated to kak fatheen who was choosen to be one of the finaList in Gadis MeLayu season 3...so far aku memang tak tahu macam manee cara pengundian gadis meLayu ni, but what i can say is she is quaLified meh...naturaL beauty, soft, inteLLigent and very optimistic...maka aku pon nak menyeru semua yang membaca bLog ini *waLau tak seramai mane* untuk support my cousin with the path she choose...*sorry kak, gamba2 baru aku takdee pLak...these wiLL do Laa yee*

daripada kecik, memang among kitorang cosins2 perempuan sebeLah mak nie, akak Laa yang paLing menunjukkan ciri2 keayuan yang tinggi...cukup sifat Lah orang katee...memang paLing Lawa pon...biLee dah meningkat dewasa, Lagi Lah terserLah keayuan beLiau...LaLaLa~

anyway...i hope that u guys wiLL support her as she deserve to be the next Juara Gadis MeLayu..jangan Lupee tengok kat tv9 jam 9 maLam, bermuLa 27 ogos ini...aLL the best akak !!

2 comments:

Izdihar said...

bagus PA fatheen neh dah wat promo khas utk die... huhuhu.... ill be watching online even though itll be one day late....

i also personally think she fits the title of gadis melayu in this time and age with her personality, pretty face (it runs in the family kan... hehehe) and most importantly shes intelligent coz shes scientist.... hahaha... lotsa love.... XOXO

Me3raD mYraD said...

yeah !! cik dihar~of coz Laa santek tengoh famiLy Lah kan...hehe...thanx~~support seLaLu...kasi naik itu rating~~