Friday, August 20, 2010

reunion seratas21 is TODAY !!!


owh !! it's the day when SERATAS 21 reunite again after 4 years habis sekoLah...perghh...touching siot tak dapat pegi...maka aku hanya boLeyh menyampaikan jee Lah kekecewaan tidak dapat bertemu mereka2 di sini...
at first memang teringin giLeee nak pegy dan sangat bersemangat nak join mereka bergabung baLik membentuk komuniti SERATAS 21...apakan daya, berikut merupakan kekangan yang berLaku :
  1. masih mempunyai keLas yang tak boLeh ditinggaLkan pada hari jumaat...
  2. cadangan asaL mahu bertoLak seLepas keLas, namun perjaLanan dari batu pahat ke taiping mengambiL masa Lebih kurang 10 jam...*penat nak mati*
  3. konon mahu puLang ke kL dahuLu mengambiL kereta kemudian shoot ke taiping...bapak tak bagi sebab kereta dia, dia nak gunee...
  4. masaLah kesihatan yang tidak mengizinkan..

tapi serius sedeyh...adoii...dah terbayang2 jumpee baLik semua dengan keadaan yang semakin matang dan berLainan dari zaman sekoLah...rinduuunyeee...biLe dikenang2:

  1. rindunyee nak menyanyi2 meLaLak2 sambiL basuh baju kat toiLet beramai2...
  2. berebut makanan kat dewan makan time bukee puasee...
  3. kecoh2 dengan makcik dewan makan piLih2 nak ayam yang manee dengan buah Lebih...heee~
  4. prep petang and maLam yang penuh kebisingan...
  5. ngumpat2 cikgu2 *insaf2*...
  6. kene campak buku amaLi dengan mr.goh sebab tak buat kesimpuLan...
  7. outing ramai2 jaLan kaki ke bandar LaLu kat taman tasek...
  8. beruk2 yang sLaLu membuatkan aspuri kacau biLau...
  9. jemaah kat surau and seLaLu carik aLasan soLat daLam dorm *sodom*
  10. tengok worLd cup ramai2 kat biLik tv...
  11. tengok movie kat dewan besar time free night...

banyak sangaLah sampai tak tersenarai...papee pon, happy reunion...jangan Lupeekan aku yea !!

4 comments:

DzULhAFiZi said...

sabor je lah mirad~aku pon sdih xdpt join reunion ni...dah genap 4 tahun kite tinggalkn skolah tuh, ape la dh jd kt budak2, kt cikgu2...and esp kt kwn2 kite smue yg mcm ko ckp, msing2 dah matang...bile lg dpt peluang mcm ni...(T_T)

Me3raD mYraD said...

chap...ko cakap gitu Lagi aku sebak weyh !!!
xpe2...next 4 years kan kitee janji wat reunion gempaq...kasi sumee kumpuL2...tyme tuh fuLus dah tebaL pasaL ramai yang dah keje...kitee wat grand2 eyh nanty...*nanges2*

lily_violet89 said...

hehehe mybe next 5 years agy kut. ;p

Me3raD mYraD said...

huhuuhu~~sedeyh maLaysia sayee tiadee dapat join...harap2 adee orang tuLis bLog pasaL reunion dan perkembangan semasa~~