Monday, January 13, 2014

Si Domok Ummar the Pou :)



Mohon yang dah menganga dan frust bila tengok gambar nie bawak bertenang okay. CG belum beranak lagi. Nikah pun belum, kejadah apeekah nak beranak *tak ke??*. Anyway, this is the closest blood tied baby relation mushy mushy bum bum yang CG ada. Memandangkan CG anak sulung dan adik beradik semua asih bujang, makanya belum merasa jadi mak sedara. Luckily, eldest cousin CG *Kak Fatheen* dah kawin and dapat lah CG menumpang kasih anak buah dengan budak Domok nie. Hikkksss!! Well, nama dia Muhammad Ummar tapi nama manja dia yang CG panggil adalah Ummar the Pou atau Ummar Domok *geram*. Si Domok nie kalau dapat kat CG memang lunyai dah pipi dia CG kerjakan. Geram kot. Tapi kalau dukung dia, siaplah kau akan rasa sengal lengan keesokkan harinya. Rasa maca bawak dumbell sambil excercise je bila dukung dia nie *baru la ade muscle, yeedaaakkk*.

Sebenarnya tengah kemas2 file kat laptop nie and terjumpa pulak gambar si Domok nie. Kayh, nah tengok sampai muak :)





Kayh, nak sambung kemas desktop. Bubbye ! :)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/