Tuesday, February 5, 2013

orang bandar jumpa bendang, jakun.


awwww caaakkk...ewaaaahhh..jangan nak cakap banyak. CG rasa gamba atas nie gambar CG paling comel yang penah ada dalam simpanan, tu pasal tempek kat sini tuh *hikhikhik* sambungan dari entry lepas, kali nie CG cuma nak tempek banyak gambar the day masa CG nak balik ke kl dari perak. on the way balik kl tuh, kemain menggeletik lagi nak singgah bendang feeling2 photoshoot. al-maklumlah orang bandar peghak kemain nampak bendang. dulu masa CG balik rumah cik BIBU, pernah laa berangan nak pegi photoshoot situ tapi tak kesampaian sebab masa tuh kami berkejar nak balik kl. so, kali nie dah alang2 ramai....marilah kita feeling2 model tak bertauliah hasil petikan jari cik BIBU the photographer.

i love this one. cik HAQ kemain macam joyah gossip.


lihatlah sawah bendang cantik baq hang.

geng myvi kelabu.

kamilah diva. awww.

bukan senang rupanya jadi photographer and model. semua orang boleh ambil gambar tapi berapa ramai lah kan yang dapat capture moment yang cantik and berharga, yee daakkk. plus, ramai jugak para wanita yang agak segan bila moment dia di capture oleh photographer lelaki. haaaaaa, member CG cik BIBU nie perempuan yang awesome. tangan dia macam ada magic bila snap gambar. tak tahu lah ape pasal *hekhekhek* sape2 yang nak guna khidmat cik BIBU, boleh roger kat FB dia : UMMU HABIBAH *kelik nama yee* page untuk hasil2 tangkapan dia still under construction so tu link personal FB. boleh jee inbox, dia nie riendly *ehekehekehek*


berusaha cari spot cantik untuk gambar yang cun.

cik bibu the photog. ironlady nie.


6 comments:

arin cat said...

jakun sgt nie jumpa bendang nie cik gojes ..x0x0

cik gojes :) said...

AC : hahahaha~ memang jakun kemain neh.

shameel Iskandar said...

bestkan main2 kt bendang.. nasib baik tak digigit lintah

cik gojes :) said...

SI : hahahah..tapi bendang nie kering jeee...dah tuai kot :)

aiman fanboy k-pop said...

bukan mains seronok lagi ...hahahaha...pg tak ajk sekali

cik gojes :) said...

AFKP : heehhehe~ alaa...mane nak tahu~