Wednesday, January 23, 2013

My Crush


ommo. bile cerita pasal crush, mesti masing2 tengah membayangkan semula muka crush2 korang kan ?? hakhakhak, chilll..itu normal lah kan kalau ada crush kat somebody. bagi yang tak tahu, CRUSH tu ibarat macam orang yang kita suka dalam diam lah kan and sorry, suka terhadap artis tak dikira sebagai crush melainkan artis tuh wujud dalam kehidupan seharian korang *bhahhahaa* yang agak2 usya dari jauh atau dekat tapi orang yang kita ade crush on to tak tahu pon yang kita suka dia. actually, best tahu ade crush nie. kenape ?? sebab kita boleh test diri kita supaya jadi penyabar dan jangan gelopoh *itu gelojoh campur gopoh yee hadek2*

kalau tanya CG, CG pon mesti lah ada crush jugak *gila takde ?? CG bukan robot hokkay* siapa ?? well, dia tu...dia tu...dia tuu...hek hemmm...jangan nak berangan lah CG nak bagitahu..kalau satu dunia tahu, bukan lah bermakna crush lagi yee daak ?? CG tak tahu lah kalau lelaki ada crush cemana tapi so far, yang CG tengok dalam kalangan wanita, bila dia ade crush nie lain macam perangai dia. lain macam bukan lah pelik weird ke hape, cumanya kalau dia stalk crush dia tuh amboii...sampai ke akar umbi oii...dan kadang2, perempuan tend to menggelabah gila bila berdepan dengan crush dia. contohnya macam, serba tak kena, lari2 dari jumpe crush, mengelak and banyak lagi lah.

mujur lah CG tak tergolong dalam kalangan awek2 itu yang berperangai pelik. bila CG jumpe crush, orang lain pun tak boleh nak detect itulah CG punya crush *hopefully* just be yourself je lah depan crush korang kalau korang taknak dia tahu *unless kalau kau nak hantar sign lah kan pada crush korang tuh, itu masuk bab lain* jantung CG boleh berdegup laju gila macam baru lepas berlari kalau jumpa mr.crush nie *ini serius* tapi facial expression haruslah CG jaga sebab i am professional !! eewaaaahhh. okayyy, tak boleh reveal banyak sangat pasal crush nie, bahaya yaww :)

okayy, dah alang2 kita cerita pasal crush...CG tujukan lagu nie pada mr.crush *lantak lah sape nak perasan dia tu mr.crush CG. hakhakhakhak* 



verse1 :
kau ukir padaku senyuman hai manisnya
kau renung mataku rasa luar biasa
bagiku dirimu adalah segalanya
bagimu diriku hanya teman biasa

chorus :
mungkinkah engkau kan menyedari yang ku cinta
you are my crush masih rahsia
ingin ku ucapkan iloveyou kepadamu
tapi, tak termampu

verse2 :
senyummu dan ketawa buatku tergoda
hatiku takkan berubah hanya dirimu saja
bagiku dirimu kurnian terindah
bagimu diriku bercinta takkan pernah


chorus :
mungkinkah engkau kan menyedari yang ku cinta
you are my crush masih rahsia
ingin ku ucapkan iloveyou kepadamu
tapi, tak termampu

RAP :
tiap kali berjumpa
hati terasa ada cinta
namun takmampu luahkannya
lidah kelu tak terkata
kiniku tertanya tanya
sudahkah engkau berpunya
jika masih tiada siapa
inginku mulakan langkah
bilaku ingin bicara kata tak mampu terluah
kerana personamu membuat ku merasa
sebuah cinta dan harapan
penuh dengan oh cabaran
tidak mudahku mengalah
terus cari cuba curi cinta dihati untuk dihati

chorus :
mungkinkah engkau kan menyedari yang ku cinta
you are my crush masih rahsia
ingin ku ucapkan iloveyou kepadamu
tapi, tak termampu




'hello, ade kat mana nie ??'

'berharap ada dalam hati awak.'



18 comments:

Misz Fazie said...

incik crush kite budak kelas kite jugak. hahaa. bile dia datang jek mule lah gelabah kemain.. tapi takdelah nak stalk dia. cuma suke tengok muke dia aje :) lagu ni macam best

cik gojes :) said...

MF : aawww...suka tuh boleh...tapi blaja yang utama yee..enjoy lagu :)

Aina Mansor said...

Tapi prempuan ada crush banyak mana pun, dia tetap sayang kat sorang saja :p
#Trend kat FB skrg, siap mention lagi sapa crush beliau kat post. Tak best kan? --'
'Boyfriend : XXX
Crush : XXX'
Apakah?

cik gojes :) said...

AM : hakhakhak...tu lah pasal...kalau dah ade boyfriend, apahal ade crush yee dak ?? hukhukhuk.

Sally Yatiey said...

best jugak lagu ni ;)

Fatihah Nazri said...

my crush is also someone that i hate.haha

cik gojes :) said...

SY : kan ?? sedap je didengar.

cik gojes :) said...

FN : eehhh...how so cenggitu ??

Hanida Moss said...

takde crush.. hehe.. sekarang hanya boyfriend di hati. gitu! haa :p

cik gojes :) said...

HM : hamboiii...anyway, good for you :)

FatimahAzzahra ツ said...

i loike laa entry u yang ni kak CG. hope crush beta juga terbaca laa entry hakaq ni jugak. hiksss. ^___^

cik gojes :) said...

FA : owh...insyaallah. banyakkan doa yea. kalau jodoh, tak kemana lah dear :)

nothingS notyou said...

memang tak termampu untuk mendapatkannya kembali di sisi,,,

jauh sudah terbang nya...
wkwkwkwkk...
mencobacobadancoba.blogspot.com/2012/12/miss-d-yang-di-jogja.html

cik gojes :) said...

NNY : hamboiinyeeee.

amer akat said...

Hi.. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

cik gojes :) said...

AA : thank you :)

wani izzati said...

cik gojes..kite tak profesional. kite tergolong dlm awek berperangai pelik lah ea.hahaha :)

cik gojes :) said...

WI : hahahaha...tak professional xsemestinya pelik. hikhikhik.