Sunday, January 10, 2010

pengguLingan kuasa~


pada 8 januari 2010, kkdk dah buat first occasion bagi pembukaan tahun baru dengan mengumpuLkan semua ahLi daLAm majLis AnnuaL grand meeting sesi 2010/11...daLam majLis nie adeLah majLis dimana tampuk pemerintahan baru akan dinaikkan seLepas kerajaan Lama diguLingkan...hahahaha~( geLak setan )
dengan rasminyeee seteLah ucapan dari pengerusi kkdk 2009/10 yang tersayang abes berkata2, maka beLiaw dan rakan2 seperjuangannyee teLah rasmi menjadi mantan yang fresh !! ( geng2 zaman abg zai dah basi dah mantannye...santan daaa ) nak katee sedih tuh memang sedih Laaa sebab banyak sangat kenangan dengan mereka2 nie...tapi yang bestnyee 2010/11 punyee tampuk pemerintahan akan Lebih berseri dengan kehadiran mereka2 yang baru...
khas untuk mantan2 yang dah banyak memberi ruang dan peLuang kepadee kami terutamanyee sayee...
abg bob
timeee kaseh sebab banyak nasihat yang diberi...even tak semua yang mirad ikot and sukee, but stiLL i know that u see what the bad side of me that i can't see...sumee yang tak best kua dari muLut sayee nie harap dimaafkan dan haLaLkan semuaa iLmu yang da dicurahkan...even sayee macam kanak2 jeee but at certain moment i can behave and think wiseLy...thanx for aLL the great moment...tak satu pon akan Luput dari ingatan...thanx for aLways cheering for us whenever things goes reaLLy bad but with u everything turns out to be just fine...nothing more than thank you that i can say it to you...you're the best Listener, partner, Leader, cheerLeader, probLem soLver and perhaps brother...thank you sooo much~ngahahhaha~

kak wanie
thanx to you aLso sebab banyak buka mata mirad yang tak berapee nak besar nie...semua nasihat masih tersimpuL rapi...mintak maaf atas keterLanjuran kata atau papee jek yang tak kene padee mate akak...you know that i'm not good on expressing feeLings face to face...so i wrote it here...eventhough i may Look chiLdish but i can aLso think Like normaL teenagers...muahahaha~thanx for aLL those memories...nasihat and tunjuk ajar sumee tuh insyaaLLAh akan digunapakai semuLa untuk kekaLkan reputasi kkdk pada masa akan datang...thank you soooo much~ muahx2! ngahahhah~
abg man
banyak perubahan pada abg man nie....dari baek tros jadik nakaL...i wonder who did this to you ( hahahaha...Lagik mawu tanyee kan ? ) timee kasih gak kat abg man sebab kekadang perLu jugak orang yang disegani cam abg man nie kasi sound sket mirad nie...ampun yee atas keterLanjuran kata and aLso papee yang mirad buat tak kene tempatnyee...sumee nasihat tuh akan digunapakai Lagik jugak...abg man nie stiLL buLih jumpee Lagik so boLeeee Lagik nak ngadu pasniee kan ??? ( boLeee Laaaa~ )

kak sam
thanx jugak kat kak sam my kakak angkat tyme tautan warisan...banyak yang sayee bLaja...Lepas nie turunkan iLmu buat2 surat tuh taw ~ thanx sebab mendengar dan jugak thanx sebab berkongsi banyak dengan sayee...wiwiwiw...maceyh jugee~

kak ain
meLepak dengan akak memang best...karok tak ingat dunia dikaLa kepenatan dan jugak tekanan adeeLah sangat bagus...jom buat sesameeLagik...maceyh sebab menjadi orang yang banyak mendengar dan mententeramkan sayeee tatkaLa kegusaran meLanda...air mata ini hanya akak jek yang sLaLu tahu sebab dapat menembusi hati...thanx for aLL those memrories and jugak menemani setiap ketika...thanx atas pengajaran tentang kehidupan yang kadang kaLa mirad tak nampak...tapi akak daaa bagi mirad nampak...maceyh...i Lap u La....thank you sooo much!! muahahaha~

kak fadhz
thanx atas semua kenangan bersama anda...banyak yang tercipta and tak dapat nak diLuahkan...thanx sebab menjadi pendengar yang setia...thanx sebab menjadi kawan yang baik...penat nak taip sebab banyak sangat...papee pon ampon atas ape2 keterLanjuran kata yang dah terucap...thanx sooo much~ngahahaha~

abg zhaf
waLau anda dah jadi mantan yang agak season...tapi tetap vogue...thanx sebab ajar mirad banyak sangat terutamanyee dari segi urusan Luar cam beLi2 barang and aLso urusan duet..banyak yang sayee bLaja...thanx atas topi agenTT dLu...sayee maseh simpan taw ! sangat kreatif~ thanx sebab sLaLu angkot and anta kami kaLau adee pogrem dikaLa bas dah takdee...maceyh atas semuanyee and mintak ampun bebanyak kaLau adee saLah and siLap...thank you sooo much...muahahah~

kepada abg tyyzar yang dah banyak bantu waLau takdeee jawatan pon...thanx sesangat...memang macam abang kandung Laa ngan beLiaw nie...muahahaha~

berikut pLak adee Lah namee2 yang teLah tersenarai sebagai pemenang bagi piLihanraya AGM kkdk sesi 2010/2011 ( tak mengikut position and urutan yee )
  • JEFRYRAL BIN RAMLI
  • NAZRY BIN YUSUF
  • MOHD SYAFIQ BIN DAYNURI
  • AMIRA BT ADNAN
  • NOR AMIRA BT ASIM
  • AIZAT ZAYYANI BT AMAD ZAHIT
  • HANIZ BIN MOHD ZAINAL ABIDIN
  • NUR FAREHAN BT PIR MOHAMED
  • JALIL BIN SAARI
  • NURUL HAFIZIN BT MOHD RAZAK
  • NOR AFIZA BT AZHAR
  • NOOR ASYIKIN BT PADZIL
  • NOR ATIQAH AIMA BT ROSLAN
  • JEFRI BIN SAARI
  • NUR ERNA HAZWANI BT ZAINUDIN
  • NUR SYAMEERA BT ZAINAL
  • WAN ATIRAH BT IBERAHIM

tahniah kepadee semua...majuLah kkdk untuk negara...muahaha~

2 comments:

ctnsarah said...

tahniah seme! semoga kkdk akan terus bersinar..

illynne said...

saya terharu..
sob..sob..sobri..

hee~good luck to new pemerintahan!
:)