Monday, January 20, 2014

urgghh.

Kadang kadang, banyak benda atas dunia nie memang mudah dan simple je untuk dilaksanakan. Banyak sangat. Tapi PROSES dan PROTOKOL serta SISTEM yang banyak menyusahkan. Kadang kadang CG tak paham dengan orang yang cipta PPS nie, what are they trying to achieve dengan segala keserabutan pun CG tak tahu lah. Sebagai seorang pengguna/rakyat/client, CG tak paham kenapa dalam zaman serba canggih, internet dihujung jari, rantaian maklumat semua dah ada dalam database, masih perlu lagi ada hardcopy document yang CG rasa macam tak berapa nak relevan. Dua tiga kali kerja, mabuk ke ??

Entahlah, CG cuma mampu mengomen dan membebel tapi tetap jugak SISTEM dalam Malaysia ni begitu ke tong sapah standard dia. OMG, seriously si penggubal sistem sekalian....kaji selidik dan mudahkan segala benda yang berkaitan dengan masyarakat. Jangan bagi orang buat kerja sia sia dua tiga kali kayh. Terima Kasih.

2 comments:

Siti Hawa said...

Hai salam perkenalan

Jom jemput ke rumah saya
Dandandiri.blogspot.com

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/